Tuskaa

Juju

Et voi pistää sitä päihteiden syyks, synti ei oo teko, vaan sen tekemättömyys, joskus sitä tarvii vähä rohkasuu, että uskaltaa, hetken kaikki saattaa näyttäytyä usvana, pitää vaa hypätä, kyllä pohja tulee vielä vastaan, ja hetken kaikki on vaan paskaa. hetken, yhden ainoan hemmetin pitkän, jatkuvan hetken, kuin se jatkuisi äärettömästi, kulkien rinnallani äänettömästi, kun on kokenut, niin tietää, kuinka monta kokemusta pystyy sietää, ja kuinka paljon sitä haluaa kokea, kunnes mä totean.

tuskaa, jatkuvaa, tuskaa viiltävää, tulet aina olemaan mun nainen, olet mun ainokainen tuskaa jatkuvaa, tuskaa viiltävää tulet aina olemaan mun nainen, olet mun ainokainen,

jokainen teko, jättää jäljen, se voi myös viedä järjen, välillä mä sydämmeni särjen, mut aina lopuks kääntyy teräksi kärjen, käsi kädes kokemuksest toiseen, sydämmessä tunne tekee kokemuksest oikeen, se mitä pistin sut kokemaan, on mitä pistit mut kokemaan, pelot yhdessä kohtaava, molemmat omien teidensä ohjaaja, hullu ja nero, kun ne sulautuu yhteen, mikä on ero? kuin kaks olis yhtä, yhdessä kasvaa, en erikseen yhtään, muut ongelmiensa kanssa painivii, mä haluun vaan mennä sun kaa naimisiin.

tuskaa, jatkuvaa, tuskaa viiltävää, tulet aina olemaan mun nainen, olet mun ainokainen tuskaa jatkuvaa, tuskaa viiltävää tulet aina olemaan mun nainen, olet mun ainokainen, x3

Laita Juju soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.