Lanit

Justimus

Pistä virta päälle, ja siirry offlinest onlinee Peli päälle, ja sormet liikkuu jo iteksee Killermasa tuli käymää, meillä on tänää lanit, (jep) Katotaan kuin monest servust saadaan tänää bännit Haen virettä, mut kohta on jo hermot kireellä Kun helarit alkaa kesken pelin chatissa riidellä Otan rauhassa, mut suutun kyllä jollen voita Jos viel kerran ammut mut niin alan viskoon tavaroita

Me juodaan ES, lanitetaan koko yö Mikropitsa ja hodari, en mitään muuta syö Pelitaitojamme ihailee miljoonat fanit "Lähetäänkö ulos?" Ei pysty, meil on lanit.

Me juodaan ES, lanitetaan koko yö Mikropitsa ja hodari, en mitään muuta syö Pelitaitojamme ihailee miljoonat fanit "Mennää uimaa?" Ei pysty, meil on lanit.

Mua ei kiinnosta tytöt, tai sosiaalisuus Tietokoneet on mulle toinen ulottuvuus Oon pelimaailmaan syventynyt ehkä vähän syrjäytynyt Mut Runescapessa mä kyllä oon kehittynyt Meille ei pärjää aivan kuka tahansa "Ne huijaa!" Huutaa trollaajakansa Tänään me unohdetaan kaikki turha liikunta Tänä yönä me ei tarvita tuntiakaan unta

Me juodaan ES, lanitetaan koko yö Mikropitsa ja hodari, en mitään muuta syö Pelitaitojamme ihailee miljoonat fanit "Mennää jätskille?" Ei pysty, meil on lanit.

Me juodaan ES, lanitetaan koko yö Mikropitsa ja hodari, en mitään muuta syö Pelitaitojamme ihailee miljoonat fanit "Lähetäänkö syömää?" Ei pysty, meil on lanit

Jos haluut meidät haastaa, tervetuloo koittamaa Et sä nobo pysty meitä millää taval voittamaa Tänään me pelataan CS sekä Wowi Jos oot true nörtti nii liity meidän laniin!

Laita Justimus soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.