Olen mustalainen

Kaaleet

Ei aina kaalon pojan laulu raikaa, eikä autokauppoihin oo aikaa. Mut Mersu alla taivasalla, jotenkin sen leipäpalan aina hommannut mä oon.

Vaikka talonpojat virittelis ansaa, on mustalaiset sitä herraskansaa, nyt ettei niitä kaada nykytaiteen taulut eikä kaajeenmoiset kansanlaulut. On Suomi-poika luotu tekemään töitä, mut meikäläiset ne juhlii öitä. Kun päivä saa, kaalorukka nukahtaa.

Sain kaalon osan kurjan, mut silti luonteen hurjan. Jos pikku vilppiin taipuu suu, se kohta kyllä unohtuu. Mä dallaan hevostalliin, ja ostan varsan kalliin. no sieltä totohalliin, kaalon pojan malliin.

On tässä maassa sarvikuonokansa, ja jos ei kaaleet pijä puoliansa, niin tulishan ne päälle, mutta onneks joka säälle kaalon kyllä kengät sai.

On tumman kansan osa joskus musta, mut onneks KELA maksaa korvausta, ja sossu kyllä pitää meistä, aina hoitaa komiasti kyllä vuokrapuolen.

On Suomi-poika luotu tekemään töitä, mut meikäläiset ne juhlii öitä. Kun päivä saa, kaalorukka nukahtaa.

Sain kaalon osan kurjan, mutta silti luonteen hurjan. Jos pikku vilppiin taipuu suu, se kyllä kohta unohtuu. Mä dallaan hevostalliin, ja ostan varsan kalliin. Sieltä totohalliin, kaalon pojan malliin…

Laita Kaaleet soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.