En odota huomiseen

Kari Tapio

En tullut sua tapaamaan vaikk´ lupasin sen illan antaa sut aamuun kantaa. Mua tuulet tummat kutsuivat niin turhaan etsin jotain muuta kulkurin kuuta. Oi kuinka sua kaipaankaan.

En odota huomiseen vaan tänään sen kaiken teen tuon vihdoin ne ruusut jotka tuoda lupasin. Ei tehtyä poiskaan saa mut virheet voit unohtaa kai sydämees pääsen jos teen kaiken paremmin.

Sä pysyit silti mielessäin vaikk´ harhateillä yössä kuljin pois tuskan suljin. Voi käydä jokaiselle näin mä kotiin tuun vaikk´ matka kestää mua tuulet estää. Niin paljon velkaa sulle jäin.

En odota huomiseen vaan tänään sen kaiken teen tuon vihdoin ne ruusut jotka tuoda lupasin. Ei tehtyä poiskaan saa mut virheet voit unohtaa kai sydämees pääsen jos teen kaiken paremmin. . . . En odota huomiseen vaan tänään sen kaiken teen tuon vihdoin ne ruusut jotka tuoda lupasin. Ei tehtyä poiskaan saa mut virheet voit unohtaa kai sydämees pääsen jos teen kaiken paremmin, kai sydämees pääsen jos teen kaiken paremmin.

Laita Kari Tapio soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.