Jälkemme hiekalla

Kari Tapio

Jälkemme hiekalla aallot on huuhtoneet pois, mutta muistoja kauniita meidän ne ei viedä vois. Nuo hetket kuumimmat kanssasi yhdessä vietimme silloin. Miks' omanain Sua pitää sain sen kesän vain. Soi laulussa mainingin silloin, tuo sävel niin onnellinen ja yhdessä mietimme milloin aika ois' sormuksien. Olit kuin lahja sä mulle, kai taivas sut tielleni toi. Kaikkein parhaan mä tahdoin vain Sulle, minkä ikinä antaa voin. Jälkemme hiekalla aallot on huuhtoneet pois, mutta muistoja kauniita meidän ne ei viedä vois. Nuo hetket kuumimmat kanssasi yhdessä vietimme silloin. Miks' omanain Sua pitää sain sen kesän vain. Mä vuoksesi kaikesta luovuin, vain Sinua rakastaen ja Sinusta iäksi juovuin, sä muistatko iltamme sen. Vaikka missä nyt kuljen, niin salaa mä etsin vain Sua ja illloin kun silmäni suljen, toivon että myös muistat mua. Jälkemme hiekalla aallot on huuhtoneet pois, mutta muistoja kauniita meidän ne ei viedä vois. Nuo hetket kuumimmat kanssasi yhdessä vietimme silloin. Miks' omanain Sua pitää sain sen kesän vain.

Jälkemme hiekalla aallot on huuhtoneet pois, mutta muistoja kauniita meidän ne ei viedä vois. Nuo hetket kuumimmat kanssasi yhdessä vietimme silloin. Miks' omanain Sua pitää sain sen kesän vain. Miks' omanain Sua pitää sain sen kesän vain.

Laita Kari Tapio soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.