Muistan Ali-Baban

Katri-Helena

Ali Baba, taas muistan Ali Babaa, kun ilta kullannut on laineet Bosborin. Ali Baba, nyt suurta Ali Babaa kai jossain odotetaan silmin loistavin. Hän hymyn saa ja hymyn hän myös suo, hän valloittaa, kun saapuu neidon luo. Ali Baba, niin kaunis Ali Baba, on hetki menneisyyttä suuren Seraljin.

Lumoavin, on ilta Istanbulin, ja Muesinin huuto kaikuu jostakin. Jaba-ba-baa, näin kuiskaa Ali Babaa hän tuntee salaisuudet idän kaupungin. Nyt haaveillaan, nyt sadut totta on, ne haihtumaan saa nousu auringon. Jaba-ba-baa, näin kuiskaa Ali Babaa, on siinä taikaa jota turhaan vastustin.

Ali Baba, sun muistan Ali Babaa, mä vaikka luotasi jo kauas matkustin. Ali Baba, niin kaunis Ali Baba, kuin kuva satukirjan, jota rakastin. Nyt milloinkaan sua tuskin kohdannen, vain muiston saan mä pitää kaukaisen. Jaba-ba-baa, näin kuiskaa Ali Baba ja kultaa kimmeltävät laineet Bosborin.

Laita Katri-Helena soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.