Laulu vapaudesta feat. Juju

KiD1

(KiD1) Jee jeeah... Mä tulin kertoo pari juttuu, mitkä mua kummastuttaa mä tunnen ehkä pari tuttuu, ketkä saattas vähä punastuttaa jeeh ollaa tehty yhdes kaikenlaista hulluu, mitkä monia tääl puistattaa asioita mist ei viittis edes puhuu, mutta hyvä niist on muistuttaa jeeh ollaan juhlittu huolella kuppia hoodeilla kaaduttu tuoleilla kolhittu nuppia nuorena sattu mut tuuria ettei oo koittanu kuolema mut voin sanoo et oon eläny tääl suorastaa täysil kun moni käy vaan tyhjä käynnil mutta hyvin täs on käyny ku täs vielä vedän ja mä vedän tääl täysii.

(KERTO) Me eletään ja leikitellään älä meitä pelkää ei me pahaa tehdä vaik saadaa välil selvitellä meitä ei pidellä kahleis ei niin millään antakaa mun elää tääl antakaa tehä tää miten vaan parhaaks nähdään nyt ei saa enää kiristää antakaa elää elää tääl rauhas.

(Juju) Anna ahneiden olla vaan ahneit rajat tääl on vaan mielesi kahleit virastoissa keitellään edellee kahvei ja päättäjät edellee pahvei tai hukas ja hukas ne menee älä tuomitse niitä ne ei vaan tiedä mitä tekee sydän sykkii kaikkien rinnassa eikä sen arvoo mitata hinnassa jos joku tarvii lämmikettä niin kudo sille sukkii jos joku vihaa sua niin ku itsepäinen pukki ni vie sille halei ja kukkii se suun tukkii ja lopulta avaa sen ulos se tavaa sen antaa sun koskettaa ja pahan olon oksentaa sen jälkee sieltä tulee vaan - sateenkaaria

(KERTO)

KiD1 Tää on laulu vapaudelle tää on laulu kaikille tää on laulu erillaisille tää on meille ihmisille tää on laulu kauneudelle tää on laulu kaikille tää on meille kaikenlaisille - ihmisille LAULU VAPAUDESTA!!!

(KERTO)

Laita KiD1 soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.