Tahdon sut takaisin

Kiia Purontaka

Meidän juttu on loppumassa, toivon, että kuulen vielä susta, sanoit että tää kestäis ikuisesti mutta ikuisuutta ei oo ees olemassa, taisit olla väärässä taas, yritit liikaa teeskennellä, kun kaikki hyvin ois ollu. Sisimpäni kuitenkin hajoaa, jätit mut rikkoutumaan, rikotut palaset sydämestä putoilee. Katson taakseni, mä mietin, mitä meillä oli. Minne olet mennyt, tahdon sut takaisin vierelleni hei.

Ootan vaan sitä oikeeta hetkee, saisin sanoo et sä oot se oikee, mun sydäntä paljon koskee, ethän vaan ois niin sokee. Ettet tätä mun kipua tunne, en haluis mitään pahaa sulle, toivoisin sun tulevan takaisin.

mikset vois mua enää rakastaa, ei se ollut niin kauheaa, Haluun sun kanssas kulkee, ja illalla silmät sulkee. Unia toisistamme nähtäis, aamulla vierekkäin herättäis, sun poskelle suukon antaisin, toivon et antaisit takaisin.

Sisimpäni kuitenkin hajoaa, jätit minut rikkoutumaan, rikotut palaset sydämessä putoilee. Katson taakseni, mä mietin, mitä meillä oli. Minne olet mennyt tahdon sut takaisin vierelleni

Ootan vaan sitä oikeeta hetkee, saisin sanoo et sä oot se oikee, mun sydäntä paljon koskee, ethän vaan ois niin sokee. Ettet tätä mun kipua tunne, en haluis mitään pahaa sulle, toivoisin sun tulevan takaisin.

Ekstaasi;

Haloo kello on kolme yöllä mitä sä soittelet, mulla ei oo sulle asiaa koita tajuu se. On mullakin ikävä mut sua haluu nähä en, mulla on uus elämä on uus ihminen. Annoin sulle jo kaikkeni mut se ei vaan riittäny, kaikki lupaukset mitä tehtiin ei vaan pitäny. Joku muu korjas talteen kaiken mitä olin niittänyt en oo unohtanu sitä vaikka siitä on aikaa nyt. en kiellä ettenkö ois sua miettiny välillä, en oo uhkapeluri, en vaan haluu hävitä. Tulevaisuus on vain meidän omissa käsissä, mun on parempi yksin, ilman sua vieressä. kyl mäkin välillä toivon et voisin sua halaa, mut mennyt on mennyt, ei siihen voi enää palaa. Sori enmä halua sulle yhtään mitään pahaa aamulla duuniin nyt mä menen nukkumaan.

Hei oota!

Laita Kiia Purontaka soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.