Teddykarhujen huviretki

Kipparikvartetti

Jos metsään haluat mennä nyt, Sä takuulla yllätyt. Jos metsään haluat mennä nyt, Näät sammalet myllätyt. Kas pienet karhut vekkulit on Nyt käyneet suureen joukkiohon. On päivä teddykarhujen villin retken.

Vain kiltit iloiset karhut saa Noin retkellä temmeltää, Saa herkut makeat maiskuttaa Ja leikkiä ryöstäjää. Nyt nää ei muut kuin metsien puut, Käy kuurupiiloon hunajasuut. On päivä teddykarhujen villin retken.

Retket pienten karhujen niin pörröturkkien On hauskoja kerrassaan Karhun hippaa kurkkien käyn alta oksain Hiljaa katsomaan. Hurjat nallet teutaroi niin että tanner soi, On olo niin huoleton. Vaan kello kuusi isät ja äidit vie nallet Nukkumaan, ja uupuneet pikkukarhut on. On teddykarhujen retki tää, (2x)

Jos metsään haluat mennä nyt, Saat varoen tehdä sen. On siellä kekkerit villityt, Ja töminä tassujen. Kas pienet karhut vekkulit on, Nyt käyneet suureen joukkiohon. On päivä teddykarhujen villin retken.

Laita Kipparikvartetti soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.