Tanssi

kls.

Jos minne tiesi kulkeekaan, Tuuli riuhtoo raivoissaan, Saat nojata minuun. Kun aamu nousee mustissaan, Niin pieneksi saa tuntemaan, Saat nojata minuun.

Mä pidän kädestä kiinni, kun sade hiukset kastelee. Pidän kiinni. Siis tanssi tähtien halki, lennä maailman ääriin. Saat hengittää, ihmetellä, elää, levitä kätesi tuuleen ja maailman ääriin, ihmeellinen. Koko maailma on sinua varten.

Kun ilta-aurinko polttaa, Kauniiksi taivaan tulella, Saat nojata minuun. Yhdessä emme kaadukaan, Yhdessä emme milloinkaan, Saat nojata minuun.

Siis tanssi tähtien halki, lennä maailman ääriin. Saat hengittää, ihmetellä, elää, levitä kätesi tuuleen ja maailman ääriin, ihmeellinen. Koko maailma on sinua varten.

Ja niin kauas kuin jaksat, mä vierellä tuun. Kun hädissäsi huudat, tulen aina apuun. Et jalkaa lyö kiveen, sua taivas kannattaa. Tietää eksyneen, kotiin johdattaa.

Siis tanssi tähtien halki, lennä maailman ääriin. Saat hengittää, ihmetellä, elää, levitä kätesi tuuleen ja maailman ääriin, ihmeellinen. Siis tanssi tähtien halki, lennä maailman ääriin. Saat hengittää, ihmetellä, elää, levitä kätesi tuuleen Ja maailman ääriin, ihmeellinen. Koko maailma on sinua varten. Lennä lennä, lapseni lennä. (Koko maailma on sinua varten.) Lennä lennä, lapseni lennä. (Koko maailma on sinua varten.) Lennä lennä, lapseni lennä. Lennä lennä, lapseni lennä.

Laita kls. soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.