Tuulilasin nurkkaan

Kristiina Brask

Kipua,pelkään en siedän sitä tiedän sen mutta kun katson sua mä olen tyttö hiljainen. Kietoa,tahdon sinut vällyihini nukkumaan ettei sulle tulis kylmä enään milloinkaan.

Nurkkaan tuulilasin kyyneleet jääksi muuttuu niinkuin itsestään.Ohi kiitää pellot pientareet ja kylät joissa kohta herätään, suru käy.

Kysymättä lupaa pöytään istumaan onko meistä toisiamme silmiin katsomaaan sinä oot, pieni poika joka oottaa peläten jätät mulle pitkän pitkän pitkän kaipauksen.

Nurkkaan tuulilasin kyyneleet jääksi muuttuu niinkuin itsestään.Ohi kiitää pellot pientareet ja kylät joissa kohta herätään.

Nurkkaan tuulilasin kyyneleet jääksi muuttuu niinkuin itsestään.Ohi kiitää pellot pientareet tuun pimeästä aamuun hämärään.

Kellot tehkää meille aikaa nyt kuulkaa meidän pienet hyräilyt rakastan sua tänään enemmän kuin koskaan ennen sen nyt käsitän.

Laita Kristiina Brask soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.