KUHA

KuhaGang

Mä ja mun gangi palvotaan kuhaa ain ylistetään tätä upeaa kalaa ollaan levitetty kuhaa ympäri Suomen ehkä se on jo maailmankuulu huomen (kUhA mEeMi oN kUoLlU jO!1!1) väärin, se on vain klassikko kuha neljä vuotta on elänyt jo kohta se on jo poliitikko ja kun se pääsee eduskuntaan kaikki asiat Suomessa saadaan helposti reilaan, kuha ei tuu feilaan eikä meitä feidaa vaan maailman seivaa kuha saa vielä hetken loistaa kunnes EU meemit poistaa ja jos dissaat kuhaa, jonakin yönä elävän kalan sun perseeseen työnnän!

Meitsi on Paxu ja riimejä tekstaan tällä versellä jopa Larssonin rektaan mulla on aina, säässä kuin säässä, upea, musta kuhalippis päässä siika, turska, särki sekä kuha kaikilla heittereillä pieni on muna kuha on hiton cooli biisien kirjoitus unelmaduuni kuha levii, vaikk'ois vastatuuli ei sitä voi estää ees Trumpin muuri tää ei oo Supon maksettu mainos kuhamerchi on todellinen kultakaivos kuha on varaani voi ostaa merchii tule siis mukaan ja liity gangiin!

Kuha siellä, kuha täälllä, mulla on jopa kuhatossut päällä kuha löytyy hupparista, lautaselta ja marketista kuhan levitykseen lähtee mun mersu, kuuntele tarkkaan sä hemmetin persu jos tulet mun tielle ajan sun yli levitän kuhaa yölläkin kylil viimein oon kaupungilla perillä (ota tää!) nyt on naamakin jo verillä nyt kytät paikalle kaahottaa nekin vain kuhaämpärin haluaa I mean, kaikki kuhaa rakastaa Mattikin sen tarinaa toitottaa ja nyt kuhan tarina taas leviää kun tää biisi itsensä listoille bängää.

Laita KuhaGang soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.