Rikas mies jos oisin

Lasse Mårtenson

Rikas mies, jos oisin jabba lagga jiggi daadal daadal diidul daadul dam. Kaiken päivää laiskottelisin, rikas jos mä oisin mies. Tarvitsis ei raataa jabba lagga jiggi daadal daadal diidul daadul dam. Jos vain oisin rikas, rikas mies, zaidul diidul daidul daidul mies.

Niin suuren linnan silloin pystyttäisin keskelle kaupunkia näin ja parhain pelti kattoa peittämään. Ja yhdet hienot portaat veis ylöspäin ja yhdet toisi alaspäin ja yhdet, huvin vuoks ei minnekään .

Sen eessä kalkkunoita, hanhia ois ja valtava lauma kanoja. Äänekkäästi kotkottamassa vaan, ja niitten kväk kväk kväk kväk kviik, kväk kväk kväk kväk kviik, kvok kvot kvot honk, näin kaikille paljastaisi sen, kuinka ukko rikas olenkaan .

Rikas mies jos oisin jabba lagga jiggi daadal daadal jiggil jiggil dam. Kaiken päivää laiskottelisin, Rikas jos mä oisin mies. tarvitsis ei raataa jabba lagga jiggi daadal daadal diidul riku deil jos vain oisin rikas, rikas mies, zaidul diidul daidul daidul mies.

Voin vaimon armaan nähdä silkkisissä vaatteissa; kaksoisleuka hällä on, ja kaikenlaiset herkut hän paistattaa. Hän niskaa nakellen keikkuu oikein kukon lailla. Oi mikä näky verraton! Ja piiat kuulla kunniansa saa.

Ja mua liehakoivat johtomiehet kaupungin. Ja aivan Salomonin tapaan heille neuvojani jaan: ”Onko niin reb Tevje?” ”Käykö niin reb Tevje?” Myös rabbin hämillensä älylläni saan. Nan nan nan nan nan nan nan nan naa-an.

Silloin aivan yksi on lysti väärin, jos mä vastaankin; Rikkaan miehen sanaa uskotaan. Ja silloin synagogaan ehtisin myös ja rauhassa rukoillakin vois. Ja saisin paikan kai itäseinän luo. Ja voisin oppineiden kanssa haastella, eikä koskaan kiire olis pois. Suurin haave onkin juuri tuo.

Rikas mies, jos oisin jabba lagga jiggi daadal daadal diidul daadul dam. kaiken päivää laiskottelisin, rikas jos mä oisin mies. Tarvitsis ei raataa jabba lagga jiggi daadal daadal diidul daadul dam.

Luoja kaiken suunnitellut on, mutta oisko aivan mahdoton, tarkistaa se uudelleen, ken ties? Ja musta tehdä rikas mies!

-Vieindra

Laita Lasse Mårtenson soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.