Tosi lapsellinen joulusikermä

Lauluyhtye Rajaton

Ystävät pieneet, tulkaa joulua juhlimaan. ympäri kuusen kaikki karkeloimaan. Oi, kuinka onkin hauskaa painaa askelta, Siis ilosävelet jo soimaan! RA-PAM-PAM-PAM-PAM-RAM

Joulupuu on rakennettu, joulu on jo ovella. Namusia ripustettu, ompi kuusen oksilla.

No, onkos tullut kesä nyt talven keskelle?(Joulu on taas, joulu on taas!) Ja laitetaankoos pesä myös pikkulinnuille? (Tip-tap-tipe-tipe-tap) Ja laitetaankos pesä nyt pikkulinnuille.

Kuusen pienet kynttiläiset valaisevat kauniisti, ympärillä lapsukaiset laulevat sulosti.

Joulupukki, joulupukki, valkoparta, vanha ukki. Eikö taakka paina selkää, käyppä tänne, emme pelkää!

Hauska tääll' ois iltahetket, vaan on vielä pitkät pierut. Kuusen luota, kuusen luokse, Mulla matkan suunta juokse.

Nosta orhi jalkaa, rekiretki alkaa. Helkää pienet tiut iloiset. Tähtikirkas hohtaa, sinne matka johtaa. Mistä Loistaa valot lämpöiset? Onni meitä lämmittää! Ilo suo niin riemullisen hetken,(riemun hetken) se tekee reippaan rekiretken(reippaan retken). Orhi parhaas koita, soita tiuku, soita Hilpeät(HAH)ja hauskat sävelet.(Hih) Orhi parhaas koita, soita tiuku, soita Hilpeät ja hauskat sävelet.

Joulunviettomme (sika)alkaa jo (NÖF)toukokuussa Porsailla silloin(SIKA) on herkut suussa,(NÖF) se lihoo Se kasvaa(SIKA) se vahvistuu. Ja sitten kun koittaa marraskuu Niin lapset laulaa: jouluntähti on ehdoton

Sika, se kohta paistetaan Sika, sen perää maistetaan Sika, on sähköuunissa Sika, on mutsi duunissa

Kato äiti on laittanut kystäkyllä Sinappi huntu on sialla yllä Isoveli veistänsä terottaa Ja luistansa porsaan erottaa Lapset laulaa:

On villiä melskettä, helinää helskettä, pienten tiukujen. On korvia, massuja, häntiä Vilisten. Ja tähtöset tuikkivat yhtenä kilpana hankella loistaen. On kaikki nyt juhlaa, kulkusten suuntaa, arvannut kai sen!

Kas, nythän on joulu, nythän on joulu ja nythän on joulu taas. Metsän pikkuväki juhlii, kun on rauha maas. Ja valmiina riihellä tonttujen keittämmä joulupuuro on! Ja kaikki saapuu piiloistansa joulunviettohon!

Hei, huppis tuppis, huppeli tuppsis! Piirissä pyörivät, juppeli tuppis! Puuroa täynnä on saavit ja kiulut! Tanssii tahtia ankat ja viulut! Hupsis tupsis, pimpeli pompeli! Hiiri se kissalle takkia ompeli. Kaikki vain joukkoon leikkiä lyömään, ja puuroa syömän! Kun joulu on!

Onko jo joulu? On, on!

Laita Lauluyhtye Rajaton soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.