Liljankukka

Laura Voutilainen

Muistan sateisen festarin hiuksiis bajamajassa pitelin, oltiin niin 20 kesäsii oikeesti vielä lapsii. Kun te näitte sanoit et sä vapiset et tossa on se jonka valitset ja mä tiesin, että te ootte luotuja toisillenne.

Yhtäkkii ollaan aikuisii, yhtäkkii ollaan onnellisii. Heiluta hääpuvun helmaasi tää on sun päiväs siskoni, oot liljankukka lumivalkoinen. Ei vielkää oo tanssittu tarpeeksi vaik ilta on muuttunut aamuksi, oot liljankukka lumivalkoinen.

(Yy kaa) Niin myötä- kuin vastabileissä olitte aina käsikädessä kannoitte toisianne, kuin kukkaa kämmenellä.

Yhtäkkii ollaan aikuisii, yhtäkkii ollaan onnellisii. Heiluta hääpuvun helmaasi tää on sun päiväs siskoni, oot liljankukka lumivalkoinen. Ei vielkää oo tanssittu tarpeeksi vaik ilta on muuttunut aamuksi, oot liljankukka lumivalkoinen. (Heiluta, heiluta, heiluta) Elämä on tanssii! (Heiluta, heiluta, heiluta) (heiluta, heiluta, heiluta) Elämä on tanssii!! (Heiluta, heiluta, heiluta) Heiluta hääpuvun helmaasi tää on sun päiväs siskoni, oot liljankukka lumivalkoinen. Ei vielkää oo tanssittu tarpeeksi vaik ilta on muuttunut aamuksi, oot liljankukka lumivalkoinen. Liljankukka, liljankukka, liljankukka lumivalkoinen. Liljankukka, liljankukka, liljankukka lumivalkoinen.

Laita Laura Voutilainen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.