Mc Rambo on täällä

Likanen Etelä

Se on Mc Rambo istun täs lempi verkkareissa / ei oo mitään kiiret minnekkään ja hajuu verkkareissa / se ois sama et olisin istunu pilven pääl / mut en ole pihistäny pilvee tääl / on vaa paukut se ei ole mitään hirveempää / ei oo kaapis luurankoi mut mul on pari hirven päät / me kaikki tunnetaan toisiamme eikä olla ystävii / ette vaa tajuu pointtiamme sen takii mä pyydänki / tarjoo viskikola lonkerolla, niin mä ryyppänki / vähä skarppasin, laitoin kaappiin hetkeksi kyykänki / se jäi lyhyeksi ja siitä itteeni syytänki / yksiä ?- -? ja sain itteeän syyttääki / Rambo Stadis pyörii nii sua tässä kyysänki / riimit tarttuu ärsyttävästi päähä niinku syyläki / pysy maan alla niin sä voit kutsuu mua myyräksi / muut vaan jauhaa eikä tiedä mistään mitään / paree päätä välil kiinni pitää, koska sun käteen ei jää kiinni mitään /

Siis mitää? Mc Rambohan on täällä / viheltelevät pikkulinnut tais kiinni jäädä / mää en luota possuihi siks istun pilven päällä / oonksmä niinku ainoo ketä tääl epäillään?

Yleensä ku sä oot kännis sir, sä vihaat sikoja ku Angry Birds x2

Se on Mc Rambo ja pääs lippalakki / sätkäst triplahatsi nii ehkä jätän kikkaamatki / iltaan asti messis ?viinakassi? spaddu kädes ?- -? / matkal mietin, ketäköhän viskais maskii / hakee peltsii ja pääsis moikkaa linnan lapsii / jotka leipäjonos kaikki, kiilavatki / iha sama kuhan tytöt meille niiavatki / Rambolle on tripamaski tytön perään ?puoltaa? / eihän ?tuota? muuten veitsi kehään tuoda / muuten et itte tavaroita kerää tuolta / eikä susta ole täällä enää huolta / rinnas katuveteraanitarra / ainoo tapa elää vapaana on asuu sillan alla / ehkä sekasin olenki / mul on kova tolekki / mitä jengi oletti / taivas alla olenki / eikö siinä olekki teille miljoonan tähden hotellii / mä pöllin punasen ristin kolehtii, jotenkii / välinpitämätön kyllä olenki / keskisormi pystys siin on meikäläisen protesti / viskii vai polttoo? / mä otan molempii / raaka kypsymätön Mc Rambohan on molempii / mä tunnen ADODenki / ja tää on aitoo / joidenki mielestä laiton / siitä mielipiteestä pahan mielen sain ton / sen takii käyttämisen myymiseen vaihdoin / ps. mul on juoksupoikii nii turhaa mua kuumottaa

Siis mitää? Mc Rambohan on täällä / viheltelevät pikkulinnut tais kiinni jäädä / mää en luota possuihi siks istun pilven päällä / oonksmä niinku ainoo ketä tääl epäillään?

Yleensä ku sä oot kännis sir / sä vihaat sikoja ku Angry Birds x2 jne.

Laita Likanen Etelä soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.