Jos otat mut

Mafia Honey

Jos otat mut, tulee mukana paljon unta ja satua. Monta päättyvää katua, joista ei oo paluuta. Jos jäät tähän silti tänäänkin, on mussa paljon hyvääkin sen sulle näyttää tahtoisin. Jos jäät tähän vielä hetkeksi.

Päästit mut pois kun niin tahdoin. Nauti sun vapaudesta sanoit. Mä kävelin kauemmas. Mut ilman sua on taivas pelkkää pimeää, tyhjää, ikävää. Nyt palaisin syliisi. Ota mut takaisin. Hetki katsotaan tähtiä. Maataan sateessa selällään. Ei tule kylmä kun olet siinä.

Jos otat mut, tulee mukana paljon unta ja satua. Monta päättyvää katua, joista ei oo paluuta. Jos jäät tähän silti tänäänkin, on mussa paljon hyvääkin. Sen sulle näyttää tahtoisin. Jos jäät tähän vielä hetkeksi.

Hetki katsotaan tähtiä. Maataan sateessa selällään. Ei tule kylmä kun olet siinä. Ja kesä kuivaa minkä kastelee. Tiedän nyt vaikka meet. Mun poskilla kyyneleet kuivaa. Ja joku toinen ottaa mut ja mun mukana paljon unta ja satua. Monta päättyvää katua. Niistä ei oo paluuta. Joku jää tähän huomennakin. On mussa paljon hyvääkin jos vielä itse sen löytäisin. Siihen minäkin uskoisin.

Jos otat mut, tulee mukana paljon unta ja satua. Monta päättyvää katua, niistä ei oo paluuta. Jos jäät tähän silti tänäänkin, on mussa paljon hyvääkin sen sulle näyttää tahtoisin. Jos jäät tähän vielä hetkeksi.

Ota mut ja mun mukana paljon unta ja satua. Monta päättyvää katua. Niistä ei oo paluuta. Jää tähän huomennakin. On mussa paljon hyvääkin sen sulle näyttää tahtoisin. Jää tähän.

Laita Mafia Honey soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.