Pihalla susta

Malmö

Kaatosateessa korkkarit kiiltäen kaupunkiin, vahingossa jos törmäis sinuun tänäänkin. Sukat märkinä saavun sun vakkaribaariin, siinä sä roikut kanssa mun koulufrendin. Halaan kaverin ja kättelen sinutkin, meidän ihot on kyllä kohdanneet aiemminkin. Viime kerrasta ei ole viikkoakaan, et parisuhteesta muistanut mainitakaan.

Mä oon aivan pihalla susta Jos kosket mä sulan halusta. Ja mä en oo vastuussa, kun sä taas riisut mut aseista. Mä oon aivan pihalla susta, oon pihalla susta!

Yritä tässä jotain järkevää sanoo Ku mun sydän vetää taas Twin Peaks -tremoloo. Te ootte kyllä niiku vastanaineet, mut sun katse sotkee mun välittäjäaineet.

Mä oon aivan pihalla susta, jos kosket mä sulan halusta. Ja mä en oo vastuussa, kun sä taas riisut mut aseista. Mä oon aivan pihalla susta, oon pihalla susta!

Sit mun frendi menee baaritiskille, ja sä laitat käden mun polvelle ja kysyt oonhan ookoo?

Sä kysyt oonhan ookoo? Ja mä herään lämpimissä lakanoissa, sä oot silloin jo kaukana poissa, et enää kysy oonhan ookoo, et kysy oonhan ookoo.

Mä oon aivan pihalla susta, jos kosket mä sulan halusta. Ja mä en oo vastuussa, kun sä taas riisut mut aseista. Ja mä oon aivan pihalla susta, jos kosket mä sulan halusta. Ja mä en oo vastuussa, kun sä taas riisut mut aseista. Ja siitä ei oo, ja siitä ei oo enää paluuta

Laita Malmö soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.