Pelle

manda

sun katseessas on jotain joka vangitsee mun sydämmeni huutaa sua omakseen sit lähelleni sinut saan alat mua hipsuttaa ja kun tunteistani kerron sä sanot vaan "mut mehän ollaan vaan kavereita" " mitä."

sä oot niin pelle oot ihan kusipää sä tiedät ihan hyvin et mä susta tykkään pelle miks annat ymmärtää ja sit kuitenkin aiot mulle selän kääntää enkä mä pääse susta yli vaik oot niin älytön pelle voisiksä ymmärtää ettei tunteilla leikkiminen oikein oo kellekkään ehei ei sitä ansaitsis kellekkään.

sit juurikun mä meinaan sinut unohtaa sä laitat mulle viestii et "voidaaks nähä taas" sit lähelleni sinut saan päälekkäin me makoillaan sit sun puhelin soi ja mulle sanot vaan "sori mun tyttöystävä soittaa" "anteeks mitä!"

sä oot niin pelle oot ihan kusipää sä tiedät ihan hyvin et mä susta tykkään pelle miks annat ymmärtää mut sit kuitenkin aiot mulle selän kääntää enkä mä pääse susta yli vaik oot niin älytön pelle voisitsä ymmärtää ettei tunteilla leikkiminen oikein oo kellekkään ehei ei sitä ansaitsis kellekkään.

ja sit vihdoin sä tajuut et oon täydellinen sulle mut harmi vaan se myöhäistä jo on "arvaa miks?" noku sä oot niin pelle oot ihan kusipää harmi ku mä en susta tykkää enään pelle ku annoit ymmärtää vaik oikeesti aiot mulle selän kääntää pelle oot ihan kusipää vähä liian myöhästä taisit kääntää sun pään pelle nyt taidat ymmärtää ettei munlaiselle noin vain käännetä selkää pelle nyt taidat ymmärtää ettei mun laisille noin vain käännetä selkää ja nyt sä haluut vaa mun syliin no mitäs olit niin pelle et voinu ymmärtää ettei tunteilla leikkiminen oikein oo kellekkään ehei ei sitä ansaitsis kellekkään kyl sä löydät vielä jonkun jota pellet miellyttää.

Laita manda soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.