Pieni rakkaustarina

Matti ja Teppo

Pieni rakkaustarina vain, niin sitä luultiin. Pieni rakkaustarina vain, vaan sitten kuultiin. Samaa laulua sydämmet soitti, tunne suurin sittenkin voitti. Samaa tarinaa vain kanssas jatkaa tahdon. Tätä tarinaa vaan kanssas jatkaa tahdon.

Oltiin lomalla kaukana kummatkin, eka päivänä sulle mä juttelin, viihdyin sun seurassas niin ja siitä tää alkoi. Mitään vakavaa silloin en aikonut, nyt jo olen kuin oisit mun taikonut. Mieeleen niin kummasti jäit, kai sä heti sen näit.

Pieni rakkaus tarina vain niin sitä luultin. Pieni rakkaustarina vain vaan sitten kuultiin, Samaa laulua sydämmet soitti, tunne suurin sittenkin voitti. Samaa tarinaa vain kanssas jatkaa tahdon. Tätä tarinaa vain kanssas jatkaa tahdon.

Niin mä luulin tää viikon vain kestäisi, meitä mikään ei kuitenkaan estäisi. Yhteen me kuulumme vain, niin kauan tää jatkuu. Mitään vakavaa silloin en aikonut, nyt jo olen kuin oisit mun taikonut, mieleeni niin kummasti jäit, kai sä heti sen näit.

Pieni rakkaus tarina vain niin sitä luultin. Pieni rakkaustarina vain, vaan sitten kuultiin. Samaa laulua sydämmet soitti, tunne suurin sittenkin voitti. Samaa tarinaa, vain kanssas jatkaa tahdon. Tätä tarinaa vain kanssas jatkaa tahdon.

(hiljenee)Pieni rakkaus tarina vain niin sitä luultin. Pieni rakkaustarina vain.

Laita Matti ja Teppo soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.