Ehkä otin, ehkä en

Matti Nykänen

Soi rokki cd-koneen uumenista, kun reissusta taas kotiin palataan. Vielä hetki ja tää on todellista, kuin pitkä hyppy tuntemattomaan. Tiedän ne siellä mua oottaa, kamerat salamoiden. Kohta ne tivaa oliks siellä kivaa, "hei Matti otitko sä simaa?"

kertosäe: Ehkä otin, ehkä en mitä väliä sen? kunhan vain siivet nää kantaa. Kohti päivää parempaa ne mua kuljettaa ja rauhan taas mieleeni antaa. Ehkä otin, ehkä en mitä väliä sen? kunhan vain siivet nää kantaa. Älä minua soimaa vaan antaisit voimaa, matkalla huomiseen.

Käy renkaat asfalttia anehtimaan, kun kaasun pohjaan painan bootsillain. On tuolla jossain uusi maailmain, se pimeydessä mua odottaa. Tiedän jälleen se alkaa, huudot kysymysten kohta ne tivaa oliks siellä kivaa, "hei Matti otitko sä simaa?"

(kertosäe x2)

Ehkä otin, ehkä en mitä väliä sen? kunhan vain siivet nää kantaa. Kohti päivää parempaa ne mua kuljettaa ja rauhan taas mieleeni antaa. Ehkä otin, ehkä en mitä väliä sen? kunhan vain siivet nää kantaa. Älä minua soimaa vaan antaisit voimaa, matkalla huomiseen, matkalla huomiseen.

Laita Matti Nykänen soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.