Herää Sisko

Mikko Siltala

Siskon otsaan päivänsäteen sälekaihdin heijastaa. Sisko istuu pöydän luona, ruutuvihkoon kirjoittaa. Paperille piirtyy monta suunnitelmaa tulevaa. Joiden jälkeen helpompaa on sit ku tehdyksi ne saa.

Sit ku paperit saa ulos, sit ku duunipaikan saa. Sit ku eka kunnon palkka tilillensä kolahtaa. Sit ku maksanut on lainat, sit ku jotain jemmaan jää. Sit ku rahahuolet loppuu, sitten ehtii elämään.

Hei herää Sisko ja katso maailmaa. Hei herää Sisko vain sua se odottaa. Päivä yksikään ei palaa, mikä häipyi, häipyi jo. Sälekaihtimesi avaa, siellä paistaa aurinko.

Sit ku laihtuu pari kiloo, sit ku mahtuu bikiniin. Sit ku löytää kivan miehen, sit ku pääsee naimisiin. Sit ku lapset pärjää yksin, tai ne muuttaa omilleen. Sit ku iso talo myydään, sit jää aikaa itselleen.

Hei herää Sisko ja katso maailmaa. Hei herää Sisko vain sua se odottaa. Päivä yksikään ei palaa, mikä häipyi, häipyi jo. Sälekaihtimesi avaa, siellä paistaa aurinko.

Siskon otsaan päivänsäteen sälekaihdin heijastaa. Yksin istuu pöydän luona, ruutuvihkoon kirjoittaa

Jee jee ... Herää Sisko ja katso maailmaa. Hei herää Sisko vain sua se odottaa. Päivä yksikään ei palaa, mikä häipyi, häipyi jo. Sälekaihtimesi avaa, siellä paistaa aurinko. Herää Sisko ja katso maailmaa. Hei herää Sisko vain sua se odottaa. Päivä yksikään ei palaa, mikä häipyi, häipyi jo. Sälekaihtimesi avaa, siellä paistaa aurinko.

Laita Mikko Siltala soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.