Enkelit itkee

Miquminad

Jou Ku tunnet sadepisaroita vaa putoo vannon et mul on hyvin tarkkoi visioitsii Ku tajuut itekki et enkelit itkee nii oot taas sitä mieltä et piri toimii Jokasel on jotain kinikkaa on ihan salee syy siihen miks hukutaan kyyneliin täällä joka vitun lastenlaulu päättyy hautuumaan suuntaan flyygeliin Kerro mulle miten haluut elää elämäsi niin mä voin antaa vinkin Valehtele porukoilles niin ettei ne nää mitää pahaa poikansa silmist Ja se kelle toi on jo liikaa nii hei rauhotu vetoon sillä vaan pahaan tapaan Ihan sama mitä räkänokat väittää mä tiiän et jokasel on vähän jotain salattavaa Ihmismieli on likanen ja valmiina tekeen mitä vaan ku nään sun silmis vihan. Kyl muaki pelottaa et seuraavaks tulee vesi kielelle ku haistan ihmislihan. Se kuka haluu saada sielulleen rauhan niin menee heti kysyy absoluutioo isält vaikka seki syntii eli c'maan nyt me kaivetaan vastauksia evoluution sisält. Mul ei ole varaa sanoo kenestäkään mitään siks annan mielummin kunkin olla tee sä ihan mitä haluut mulle se on se ja sama jos sä haluut olla ihan vitun hunningolla. Sä et oo ainut, jokanen tääl haluu olla pihalla ku lumiukko konsanaan mut pitää varoo mitä tekee ku enkelit voi taivaalt putoo alas ihan koskavaan.

Tunnetsä sen nyt ylhäällä enkelit itkee Kuuletsä sen nyt ylhäällä enkelit itkee Tunnetsä sen nyt ylhäällä enkelit itkee Kuuletsä sen nyt ylhäällä enkelit itkee

Meitä ei kiinnostanu paskaakaan mikään samalla ku joka enkeli lamaantu kivuist, me vaa elettii ja vedettii minkä ohessa me käännettiin sätkiä raamatunsivuist. Ku sama rata edelleenki jatkuu ja se rata tuntuu alemmas vajoovan nii kysymys on kuollaanko me ennenku me nähdään enkelien siipien hajoovan. Niinku jokanen meist mäki hukutan mun pahan olon vetämällä päätyyn asti kyl mäki olin nuori ja terve mut tällä tahdil tunnen ku mun sisältäni nääntyy lapsi. Ku kenelläkään ei ollu osaa mihinkään niin mulla ei ollu ikävä sitä nyt tää tilanne on kääntyny päälaelleen se on valkonen lippu nyt mitä mä pidän. Sä voit ottaa jalat alle ihan sama mutta paha löytää tiensä vaikka maailman tappiin tuokaa tänne vittu ydinkärkee koodit nii voit olla varma et mä painan nappii. Ku sä ammut jonku jäbän ja se tuntuu hyvält eikä se tuntunu ennen siltä nyt me ollaan tosi saastunu kansa ja mikään ei tuu pelastamaan sitä enää helvetiltä. Muttei kukaan kiellä toivossa elämist parempi jos silti ehkä valmistautuu et maksetaan virheestä sillee et enkelit tulee vaa kuolleista napsis tauluu. Oli sääntöi lakei ja moraali mut mikään niistä päde enään tääl kaikki mikä alko sillon paratiisis tulee päättymään sammuneeseen sädekehään.

Tunnetsä sen nyt ylhäällä enkelit itkee Kuuletsä sen nyt ylhäällä enkelit itkee Tunnetsä sen nyt ylhäällä enkelit itkee Kuuletsä sen nyt ylhäällä enkelit itkee

Enkelit itkee

Laita Miquminad soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.