Hyllyvät Melonit

MiskaMH

Kaikki te, jotka omistatte jotain hyllyvää pistäkää kädet ylös ja laulakaa tähän tahtiin hyllyvät melonit

aurinko ja uimaranta hyllyvät melonit niitä ajattelen aina hyllyvät melonit aurinko ja uimaranta hyllyvät melonit on mun mielessä aina hyllyy hyytelöt ja hyllyy maha meloneita ostaessa menee multa rahat mut käteeni kun saan jotain niin hyllyvää ei multa enään mikään paikka kylmäks jää vaikka ulkokuoret on niillä niin kovat mut kädessäni ne on aivan mun omat rannoilla kesäsillä katon niitten perään lasien takaa tarkkailen tuotta hyllynää. hyllyvät melonit aurinko ja uimaranta hyllyvät melonit niitä ajattelen aina hyllyvät melonit aurinko ja uimaranta hyllyvät melonit on mun mielessä aina

meloneita siellä ja meloneita täällä meloneita pidän jopa pyllyni päällä meloneita suutelen peiton alla iltaisin elä tuomitse, vaikka on ne Virtasen.

Jos tyttö juoksee ohi, mitä huomaan? No tietysti hänen melonien perään kuolaan. Melonit on elämä ja melonit on rakkaus Melonit on jokaisen ongelmavastaus Jos on nälkä (no meloneita) Jos on jano (no meloneita) Jos on kuuma (no meloneita) Jos panettaa (no meloneita) Jos on nälkä (no meloneita) Jos on jano (no meloneita) Jos on kuuma (no meloneita) Jos panettaa (eksä jo tajuu)

hyllyvät melonit aurinko ja uimaranta hyllyvät melonit niitä ajattelen aina hyllyvät melonit aurinko ja uimaranta hyllyvät melonit on mun mielessä aina hyllyvät melonit aurinko ja uimaranta hyllyvät melonit niitä ajattelen aina hyllyvät melonit aurinko ja uimaranta hyllyvät melonit en siis meinaa tissejä, kai

Laita MiskaMH soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.