Insinööri Konttinen & herra Moog

Moogetmoogs

Kuka perkele kaikki mun rahani kähveltää? Kuka kumma mun pankkitilini tyhjentää? Eihän kunnon insinööri ole mikään miljadrööri, Joka viikonlopun aikana näin paljon rahaa käyttää!

Kun myrkkyä juon niin sieluni jakautuu; Aina lapsuuden asteelle mieleni takautuu! Silloin katoaa kaikki hyvyys, Tulee pintaan mielen syvyys, Ja insinööri Konttinen joksikin Muuksi muuttuu;

Silloin esiin astuu Herra Moog, sillä on silmissä Alko-look, ja Herra Moogin tuttavuus on inssille mahdottomuus! Sen täytyy olla Herra Moog, kukapas muu kuin Herra Moog! Ja lähempänä aina kuin Konttisen suu on Herra Moogin suu!

Kyllä tiesi muinoin Robert Louis Stevenson, Että Berliinin kaltainen jokainen ihminen on; Vain sisällä olet vapaa, et ulkoa muuta tapaa Kuin Elämän kielteisen poliisivaltion!

Mutta muurit mursi Herra Moog; ulos työntyi Herra Moog Ja Herra Moogin tuttavuus on inssille mahdottomuus! Se on ilkeä elukka; Herra Moog, sillä on suonissa happamuus! Ja lähempänä aina kuin Konttisen suu on Herra Moogin suu!

Sen täytyy olla Herra Moog, kukapas muu kuin Herra Moog! Ja Herra Moogin tuttavuus on inssille mahdottomuus! Se on ilkeä elukka; Herra Moog, sillä on suonissa happamuus! Ja lähempänä aina kuin Konttisen suu on Herra Moogin suu!

Laita Moogetmoogs soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.