Kolmen minuutin muna

Moogetmoogs

Näin kerran punapäisen naisen, hän sydämeni vei! Hän huomaamattaan otti kai sen, kun huolinut mua ei. Hän sanoi, että liian hidas oon; Mä koetin puolustella itseäin ja heitin vitsejäin Ja hätäpäissäin sanoin hälle näin:

Mull'on kolmen minuutin muna, Be be beibi mull'on kolmen minuutin muna! Se tulee, se tulee kuin ammuttuna! Hei beibi, mull'on kolmen minuutin muna!

Hän sanoi, ettei aamiaista huoli laisinkaan Ja ettei munaa minkäänlaista suostu maistamaan! Mä sanoin: Beibi mull' on munankeitin, Ja se munat kuumentaa Niin nopeasti, että valmiita ne on ennenkuin huomaatkaan;

Mull'on kolmen minuutin muna, Be be beibi mull'on kolmen minuutin muna! Se tulee, se tulee kuin rasvattuna! Hei beibi, mull'on kolmen minuutin muna!

Hän oli varteenotettava, mutta peräänantamaton; Mä olin munannut, Ja kolmen minuutin jälkeen olin edelleenkin täysin saamaton,

Vaikka mull'on kolmen minuutin muna, Be be beibi mull'on kolmen minuutin muna! Se tulee, se tulee kuin ammusjuna! Hei beibi, mull'on kolmen minuutin muna!

Laita Moogetmoogs soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.