#Elämänpeli feat. Touko

Mr. Elämänpeli

(Peli auki) Haippi taimii, meikä on täällä, Next levelii ja parhaat päällä. Tuuliviirinä mennään tänään, sydämeltä oon silti lämmin ja herkkä. Pökköä pesään se ei scoraa joka pelkää, tänä yönä mä kiipeen sun selkään. Väitinks mä olevani puhdas pulmunen? Nou, no et oo säkään.

(Mä en juo enää koskaan) Elämänpeli, E-Elämänpeli, E-Elämänpeli. Aina päädytään tilanteeseen, mitä elämältä oikeesti halutaan, kuinka rakentaa tulevaa jonkun kaa, joka ei tiedä mitä elämältään haluaa, sitä saa mitä tilaa, meil on mimmeille tilaa, aletaan pelaa! Elämänpeli.

Elämänpeli, E-elämänpeli, Elämänpeli, E-elämänpeli, Elämänpeli, E-elämänpeli. Elämänpeli.

Haippi taimii, säällä ku säällä, vaikka nautimmekin toistemme seurasta, se oli vaivaton sanelema asia, luonnonlakeihin perustuva asia. Ollaan satasella, tai ei ollenkaan. Tiedän minkälaisen kumppanin haluan, ja alan duunaa haaveita, unelmia.

Elämänpeli, tää on elämänpeli tää on elämänpeli, tää on elämänpeli, E-elämänpeli, elämänpeli, elämänpeli.

Aina päädytään tilanteeseen, mitä elämältä oikeesti halutaan, kuinka rakentaa tulevaa jonkun kaa, joka ei tiedä mitä elämältään haluaa, sitä saa mitä tilaa, meil on mimmeille tilaa, aletaan pelaa! Elämänpeli.

Elämänpeli, E-elämänpeli, Elämänpeli, E-elämänpeli, Elämänpeli, E-elämänpeli. Elämänpeli.

Mul ois yks juttu minkä mä haluaisin kertoa, kuunnelkaa. Mul ois yks toinenki juttu minkä mä haluaisin kertoa. Tuun antaa kaiken suhteelle mistä välitän, en jätä mitää enää arvailujen varaan. Välil pitäny asioit itsestäänselvyytenä, eikä näin olis koskaan saanut tehä. Oon päässyt yli, ottanu opiks asioista. Harmittaa ku tunnetasol satuttanut toista, näistä viisastuneena, tuun parantamaan tavat, enkä jatkamaan moista. Tahdon luottaa että kaikel on tarkoitus, tää oli tähän elämään täydellinen herätys, ehkä sain silmäni auki, osaan nähdä metsän puilta. Nyt tahdot panostaa, elämänpeliin!

all in(eikö jokainen tässä maailmassa pelaa omaa peliään?) all in, next levelii.

Sitä saa mitä tilaa, sitä saa mitä tilaa, sitä saa mitä tilaa. Meil on mimmeille tilaa, aletaan pelaa! Elämänpeli.

Elämänpeli, E-elämänpeli, Elämänpeli, E-elämänpeli, Elämänpeli, E-elämänpeli. Elämänpeli.

Laita Mr. Elämänpeli soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.