Suurmestarit

Muteniaatikot

Taas Mastan pakussa pumppaan ekaa UL:ää. Kukkaa hatussa ku Pekka Puupäällä. Ja Nortefanit tääl kädet ilmaan nostakaa. Eel on klani pää mut en oo matkal Mombasaan. Vaan aion pysyy mestoil, dominoida tätä paskaa. Jos väität vastaan painu onanoimaan Saksaan. Ku E näkee lyylei niin syntyy nassikoita. Ja ku Juho vinyylei niin syntyy klassikoita. Isokoiratyylii, Massiasioita. Ei jaksa kriitikoita ja niiden marinoita. Sieluttomat runkut, arvostelkaa musaa älkää mua. Vaik mä saanki hudaa ja juon Jekkua. Wha-wha-wha. Sä tiedät legendan temppelist. Mis norte uhraa ämseit ja pelaa Tekkenii. Meil on aina kori absinttii ja kekkerit. Pystys sentterit ja maskottina Cekkeri.

Muteniaatikot, Norten klikki. Bängää tätä paskaa nii et skobet menee rikki. E kädes mikki, Juan kaivo creittii. Suurmestarit mestoil, ei tarvi montaa teikkii.

Muteniaatikot, Norten klikki. Bängää tätä shaibaa nii et skobet menee rikki. E kädes mikki, Juan kaivo creittii. Suurmestarit mestoil, mo'fucker.

Paljon vihaa mua kohtaan mut hyväksyn sen nykyään eli, Mä ymmärrän miks asteroidit osuu jupiterii. Siit se vaan kasvaa eli jos joku jotain supisee niin, Mä nojaan taakse ja täytän taas mun kupin hennyl. Ja nostan teille lasia mut se on tosiasia. Et lopetan pelit ku musta kasi ja, Jos et oo varma kuinka pelaa. Harkittui liikkeit tee ja aina tarkkaan kelaa. Kuskaa mulle matanuskaa niin voin alkaa relaa. Norte multiploituu eikä delaa. C'esta la vie, jos näit pelaajii. Vastaan käyt mestas paukkuu ku Tel aviv. Ja crowley on messis todellaki. Mä teen mitä haluun ja se on koko laki. Ja sen takii jäbät dumaa et niiden pikkumutsit, Kuulee et Eellä on munaa niin strutsil.

Muteniaatikot, Norten klikki. Paukuta tät paskaa nii et skobet menee rikki. E kädes mikki, Juan kaivo creittii. Suurmestarit mestoil, ei tarvi montaa teikkii.

Muteniaatikot, Norten klikki. Paukuta tät shaibaa nii et skobet menee rikki. E kädes mikki, Juan kaivo creittii. Suurmestarit mestoil.

Sä oot pelle mä oon peloton, älä tuu tielle poika. Tai no ainoo mitä pelkään on mun oman mielen voima. Niinku aiemminkin sanoin, E saa päätä Hanois. Mut ei täälkää mimmit sylje, kattokaa nyt näitä kanoi. Legendaarinen säilä kun Ruy hayabusal. Tää on pahismusaa jota ei vaan voi dusaa. Jos ei oo joutunu koville ja sormet, Ei oo vitun jäässä ja promilleja kolmee. Älä koita steppaa jos oot paska ja tolleen. Linkutat ku oisit saanu buckshotin polvees.

"Hei Mikko halusiksä sanoo vielä jotain?" "No todellaki." "No sano." "No niin sanon."

Ay jäbä jos tuut jauhaa mulle jotain RDN:stä. Niin muista että jos mä edes vähän lämpeen ämmästä. Niin mä tuun sen uniin ja sisään ja sillä, Lapsel joka syntyy on Isänsä silmät.

Muteniaatikot, Norten klikki. Bläästää tätä paskaa nii et skobet menee rikki. E kädes mikki, Juan kaivo creittii. Suurmestarit mestoil, ei tarvi montaa teikkii.

Muteniaatikot, Norten klikki. Bläästää tätä shaibaa nii et skobet menee rikki. E kädes mikki, Juan kaivo creittii. Suurmestarit mestoil, jie.

The Juan Muteniac Experience.

"Odotuksen aika on päättynyt."

Laita Muteniaatikot soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.