Rare

NCO

(joo, ei) (Eih) Mä vaan tsiigaan animee (ei, vou) sit mä duunaan bisneksii ei ei sä et oo niiku mä mä oon rare. (Ey) Checkaan sun muijan se on super tyhmä Mauno Gang, ollaan superryhmä sul on liian vähän pääl, sulle tulee kylmä ai sä oot fresh, argumenttis kusee kyllä.

Kuka sä oot? Katot hentait himas mimmit haluu mua oon niin senpai nigga ai mä en oo baus? en vai nigga etit keittoo mä rullaan himas bensaa ??? (ha) Mä teen mitä haluun kun sä tuut enskal ei oo paluut mä vihaan riskei siks Maunon hajuuki minigrippi kii ime vacuumis pidin duunitauon euron kurssi laski mul on iPhones auki aina laskin sä et oo niiku mä (nou, ei, wou)

(Eih) Mä vaan tsiigaan animee (ei, vou) sit mä duunaan bisneksii ei ei sä et oo niiku mä mä oon rare. (Ey) Checkaan sun muijan se on super tyhmä Mauno Gang, ollaan superryhmä sul on liian vähän pääl, sulle tulee kylmä ai sä oot fresh, argumenttis kusee kyllä.

Laita NCO soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.