Onnellinen perhe

Ne Luumäet

Yy, kaa, koo, nee.

Faija pääsee Kakolasta,

Mutsi venaa uutta lasta. Viimeks faija nähtiin vuosi sitten. Mutsi tuntee diilereitä, Faijalle tuo pillereitä. Horjuttaa ei liittoa voi niitten.

Tänään ei tarvii olla onneton, Sillä meillä jälleen koossa on Onnellinen, (onnellinen) onnellinen perhe. Onnellinen, (onnellinen) onnellinen perhe. Onnellinen, (onnellinen) onnellinen perhe. Onnellinen.

Pikkusisko koulun jättää, Isobroidi turpiin mättää. Toisistamme pidämme me huolen. Nuorimmaiset nälkään nääntyy, Joka päivä mutsi kääntyy Sosiaalitoimistojen puoleen.

Mutta tänään ei tarvii olla onneton, Sillä meillä jälleen koossa on Onnellinen, onnellinen perhe. Onnellinen, onnellinen perhe. Onnellinen, onnellinen perhe. Onnellinen.

En mitään muista viime yöstä, Heräsin taas mappi-ööstä. Naapurilta pöllin päivän lehden. Ilo irti koskiksesta, Aamupala roskiksesta. Taidan hankkii töitä, kunhan ehdin.

Mutta tänään ei tarvii olla onneton, sillä meillä jälleen koossa on Onnellinen, onnellinen perhe. Onnellinen, onnellinen perhe Onnellinen, onnellinen perhe Onnellinen Onnellinen Onnellinen

Laita Ne Luumäet soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.