Kaksi kauneinta

Neljänsuora

En mä vielä sua päästä menemään, en ennen kun kunnolla eletään Joku voisi kai tehdäkin toisin, ja luopuu paljon helpommin, mut mulle se kuva on vain tyhjää. jos mä en tätä hetkee sielä nää.

Kertosäe: Sus' on kaikki mitä ikinä haluun. Sä saat mut nauraan ja kyyneleet valuu Ja ois se vanhana hienoo, et voisin tarinan kertoo, kuinka löysivät toisensa sieluista kaksi kauneinta.

Ja kun vuosien päästä mietitään, mitä sattui ja kuinka se menikään Sua ilman mä muualla oisin, toinen ja toisen kumminkin, ja varmasti liikaa vaille jäänyt. Soundtrackinä kaipaus ja sen syyt.

Kertosäe: Sus' on kaikki mitä ikinä haluun Sä saat mut nauraan ja kyyneleet valuu Ja ois se vanhana hienoo, et voisin tarinan kertoo, kuinka löysivät toisensa sieluista kaksi kauneinta

Sieluista kaksi kauneinta

Sus' on kaikki mitä ikinä haluun Sä saat mut nauraan ja kyyneleet valuu

Kertosäe: Sus' on kaikki mitä ikinä haluun Sä saat mut nauraan ja kyyneleet valuu Ja ois se vanhana hienoo, et voisin tarinan kertoo, kuinka löysivät toisensa sieluista kaksi kauneinta,

Kaksi kauneinta Kaksi kauneinta

Sus on kaikki mitä ikinä haluun.

Laita Neljänsuora soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.