Niko-sorsa

Niko ja Kumppanit

Hei Niko-sorsa, olet kadonnut keskellä yötä. Räpylöittesi läpse vaimeni lähtösi myötä. Hei Niko-sorsa, jäi Kumisi yöpöydän alle. Sinun pelkään eksyvän yksin Raumalle.

Kierrätkö kanssa Raumandallisen matka-arkun läpi Närpiön, Piikkiön, Köyliön, Söörmarkun? Tiedätkö, että kohta on syksy ja halla? Yöt ovat liian kylmiö Raumalla.

Hei Köyliön pöllöt, oletteko kuulleet Nikosta? On kadonnut Niko, Niko, Niko lintukodosta. Hei radiot ja töllöt, etsintäkuulutus eetteriin. Saa muuten Niko, Niko, Niko haulin höyheniin.

Hei Niko-sorsa, on höyhen pehmeä hellä. Se kutittaa kun sitä pyöritän kämmenellä. Hei Niko-sorsa, minä kökötän portaiden päässä. Voi, miten sinä pöhkö selviät pakkassäässä?

Hei Köyliön pöllöt, oletteko kuulleet Nikosta? On kadonnut Niko, Niko, Niko lintukodosta. Hei radiot ja töllöt, etsintäkuulutus Lääkäriin. Saa muuten Niko, Niko, Niko haulin höyheniin.

Hei Niko-sorsa, tunnen viileän Porin Ässien tuulen. Ikävöin sinua, huoli jo painaa mieltä. Keinussa istun ja yhtäkkiä kuulen tuttua läpsettä, kaakatusta pihatieltä.

Se on Niko, Niko, Niko, Niko, Niko Niko, Niko, Niko, Niko, Niko Niko, Niko, Niko, Niko, Niko

Se on Niko, Niko, Niko, Niko, Niko Niko, Niko, Niko, Niko, Niko Niko, Niko, Niko, Niko, Niko

Se on Nikio, Niko, Niko, Niko, Niko Niko, Niko, Niko, Niko, Niko Niko, Niko,Niko, Niko, Niko

Laita Niko ja Kumppanit soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.