Kaupungin Vauhdissa

Notkea Rotta

Meno menee menojaan Vielä mountain-baikki alla Helle tai halla aina pohjassa talla Tukka putkella ei levätä hetkeäkään Torsionit eivät tyri retkeäkään! Kuutamolla kulkiessa kassakaapit keikkaa Joka yö Rotat jotain pöhinöissä breikkaa Toimistot teollisuusalueilla tsekkaa Salamana ettei joudu Ässien kanssa nekkaa Sit Pietarin rekkaan sisäkumeista gripit Stadiin myymään spedeille nipsut ja nipit Saa tykimmät tipit ja wallettiin vipit Kun pitää huolen ettei välibassobileet oo sipit Vitun Hipit! Mutta ei pidä purra Kättä joka ruokkii, sitä on sit myöhäistä surra Siispä bileet pystyyn, Rotta hoitaa rohdot Korviin kemikaalijohdot saadaan huppuun hyvät hohdot Rahat nippuun, sit vittuun, siis Itään! Pohjimmiltaan ei oo muuttunut mikään Vaikka palaa ytimestä haukkaa ja siellä useammin laukkaa Silti Itä on se mesta mistä Pöhisijät paukkaa

”Notkea pitää kaupungin vauhdissa Notkea pitää kaupungin vauhdissa Nykyaika ei luota enää naukkuun Kun napit katoavat käsilaukkuun

Notkea pitää kaupungin vauhdissa Notkea pitää kaupungin vauhdissa Nykyaika ei luota enää naukkuun Kun napit katoavat käsilaukkuun”

Viikonloppu tulee, Helsinki bilettää Hienohelmat haluu sieraimiin hilettä Rotta hoitaa jutut ja tuhannet on tutut Selkään taputtelijat, hermostuneet pöytään naputtelijat Hei, hei, relaa ota pami! Rotan ansiosta stadi on sassiin kuin Dami Ja putkikassiin ei oo kohta enää tarvetta Nykyaikana hillo hoidetaan arvitta Pintaliitomestoista missä menon suhteen ei oo estoista Tai vaikka bodareille diilatuista testoista Aivan sama sillä Lotti pysyy pullassa Kun rassaajien zilut pysyy dullassa Eurotonnit povarissa rullassa Kohta kulmahampaat kylpevät kullassa Ennen kun mullassa mätänen Oon sen verran hätänen Et elämästä muutakin jää kuin tyhjä kätönen Siis rämäpäinen tyyli ja Mikadosta lyyli Mesen etupenkille huulillaan hoitamaan mun syyliä Ja kyttäkyylistä vitut Nyt panokset on tykimmät ja timmimmät tiput!

”Notkea pitää kaupungin vauhdissa Notkea pitää kaupungin vauhdissa Nykyaika ei luota enää naukkuun Kun napit katoavat käsilaukkuun

Notkea pitää kaupungin vauhdissa Notkea pitää kaupungin vauhdissa Nykyaika ei luota enää naukkuun Kun napit katoavat käsilaukkuun”

Strobovalot säkättää, piripolkka paukkuu Notkeasti napit katoavat käsilaukkuun Nyt ei panosteta naukkuun vaan nappiin Ja juhlitaan totaaliseen tappiin Mäkin sniffaan pöntön päältä ja alan leijua Lähden metskaamaan kevytkenkäistä keijua Itsevarmana valmiina painiin Kohta sinkkiputket asennetaan sieraimiin PORE! Ja silmät lautaset Kolakieleltä lähtee läpät rautaiset: ”Olen kuningas, parittaja, keisari, Jumala Potenssiin biljoona plus hyvä nousuhumala!” Hintti-haussi hakkaa, muoviset missit Ja jämäjulkkikset kamoissa kuin Slussenin sissit Silikonitissit ja kaikki vitun fetissit Joiden hisseihin Rotta hilaa vireenit vissit Ja osani otan tästä vitun loistosta Kun riihikuivaa revin ravan poistosta Taukoamattomasta nousujen toistosta Kohta kääritään kiho pikkuroistosta. Jii!

Laita Notkea Rotta soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.