Pöhinää

Notkea Rotta

Mitä?!?

Vitun kytät on aina mun perässä. Kun mä posotan pöllityllä Pösöllä Itäväylää, ei jaksa tsiigaa sireenii, Kun on vetäny vitusti virénii. Kontulasta pöhistiin rauhassa. Paskalakit tuli perseeseen Itiksen mutkassa ja seuraa mua. Höh, turhaa vaivaa, Verta nenistään ne vaan kaivaa. Mä en antaudu edes piikkimatolla, Mä nään mieluummin itteni katolla. Mua ei koskaan pysäytetä pakolla. Eikä rankaista millään Hevon vitun sakoilla. Mun kädet on rakoilla, Oon tottunu pakoilla, Pottaiästä asti Ku aloin kakoilla Ja noil kytil on munat niinku akoilla. Mut mä oon mies ja mun pallit on tallella Kallella, jäynää.

Nyt takas pakomatkaan: nasta lautaan, on päästävä hatkaan. Tiesulku, jumalauta puskien yli vastakkaiselle kaistalle, mähän en tyri. Pari sata metrii bäk sit stop. Nopee ulos autosta, hopi-hopi-hop. Aitojen yli teollisuusalueelle. Saatanan savitakkiässä, tulee kierrokselle. Ny on helle puun alle, niinku Rukajärven sissi. Sheriffit on niskassa. Oliks tää mun eka missi. Mut on iisi ku pikkuskidi, joka imee tissii. Mua ei vittu napata ja se on ihan vissii.

Pöhinää Itä-Helsingin kaduilla. Pöhinää Itä-Helsingin kaduilla. Pöhinää

Tilanne on ohi, nyt kuulen mun sanoja. Hoidin homman himaan, ilman verivanoja. Kyykin viemärissä, mun pilotti on mudas. Skoudet ties missä, eikä svimbaa hudas. Sit pitäis jotain keksiä, pikkuviiva tepsiä. Jos saisin sängyn säkenöimään kiihkeää seksiä. Pää ulos ritilästä, vilkaisu pikanen. Jumalan lahja mulle kuuskakskutonen-mazda on kaikesta iisein ritsa. Rutiinilla niinku makaroonit paistaa pizzaa. Ratin alta revitään ja aletaan hitsaa. Konepelti kääntyy kohti Kurkimäen ritsaa. Pari sekkaa, johdot iskee kipinää, taas saadaan punttiin lisää vipinää. Pässinlihaa homma tää. Taas tykitetään, ei hihaan, mutta piri-Anun pihaan. Kyttii ei missään, ehkä vieläkin mun peräs, nuuskii viemäreitä, mutta mä oon taas teräs. Pellet päästi menee mut ku koira veräjästä, ja pöhinä-fiilikset taas heräs.

Pöhinää Itä-Helsingin kaduilla. Pöhinää Itä-Helsingin kaduilla. Pöhinää

Istun nojatuolissa vastapäätä Anuu. Funtsin jos pääsis taas testaa sen hanuu, joka mulle alkaa olla aika tuttu. Täs biksis käynti ei oo mulle uus juttu. Koska Anu diggaa douppaa, siks mä täällä paukkaan, ja siinä sivussa yleensä pääsen koukkaa. Niinku nytkin ois mieles, mut eka hörpitään, sen jälkeen vasta törkitään. Mutta koko ajan täytyy yytsii uzii, ku skoudet työntää väkisi päitää skutsii. ettei unimatti tulis sniffataa vähän putsii ja rullataa Näkkii, ettei muijast tulis mutsii. Käydään lakoo, imetään vakoo. Saadaan vauhtiin rako ja aletaan takoo. Pari timmaa menee, muttei millään pala snagu. Kiistämisessä mene molempien maku. Ei auta asennonhaku. Siis täytyy vaan chillaa. Kello aamu viis, ei voit jepareitkaa grillaa. Vähän vituttaa, ei päässy laukeen villaan. Jos ei pala niin ei pala, ei täs auta pillaa.

Pöhinää Pöhinää Pöhinää

Silmät auki, aamupäivä. Se nuolee mun palleja, jos nyt pääsis vihdoinkin poltteleen nalleja. Tää on nukkuvinaan, ku tatti kattoo kitaan, tää gimma kyllä haldaa stailin piinaavan hitaan. Kohta painitaan, mä halun pilin limaan ennen kuin lähden sutimaan himaan. Ei voi estää, ei aamunalli kauaa kestä jo pitää kädet ja pippeli pestä. Niinpä huilutan kassit ja tsekkaan mun massit. Raksalta täytyy hakee rankemmat rassit. Ja hoitaa joku passiin. Ei oo varaa hassiin. Kassakaappi täytyy ritsaa saatanan sassiin. Ei oo varaa jäädä rysänpältä, muuten tulee lähtö täältä. Nokalta tai Riihimäeltä käsky käypi tiilenpäitä lukemaan. Mut en tuu ikinä raitapaitaa päälleni pukemaan. Ja siitä pidän huolen, mieluummin kuolen ja pari vitun poliisii vedän megeen tuolle puolen, missä harppu soi, ja enkelit heittää noppaa. Taivas ei erota notkeaa rottaa.

Laita Notkea Rotta soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.