muistuta mua

Paul Elias

mun teki mieli laittaa viestiä missä ootkin tällä hetkellä. mä halusin vaan kuulla et oot kunnossa ja kertoo et ajattelen sua. mä voin hakee sut mistä vaan, vaikka keskellä yötä et mä saisin ees sen pienen hetken sun kaa. enkä mä suostu uskomaan et on liian myöhä. mun sydän vieläkin sun perääs huutaa.

muistuta mua siit et miks me erottiin mun täytyy se kuulla uudestaan. muistuta mua mitkä on ne syyt et täs kävi niin kun mieleeni en saa ainootakaan. muistuta mua

miks sitä vastaan taistellaan kumpikin toistaan kaipaa. oon valmis samat virheet toistamaan jos vaan kerran saan vierees nukahtaa ja mä voin hakee sut mistä vaan vaikka keskellä yötä et mä saisin ees sen pienen hetken sun kaa. enkä mä suostu uskomaan et on liian myöhä. mun sydän vieläkin sun perääs huutaa.

muistuta mua siit et miks me erottiin mun täytyy se kuulla uudestaan. muistuta mua mitkä on ne syyt et täs kävi niin kun mieleeni en saa ainootakaan. muuten jään sua turhaan oottamaan muistuta mua muistuta mua

jos et sä enää tunne näin niin sano se suoraan. ehkä mäkin voisin jatkaa eteenpäin.

muistuta mua siit et miks me erottiin mun täytyy se kuulla uudestaan. muistuta mua mitkä on ne syyt et täs kävi niin kun mieleeni en saa ainootakaan. muistuta mua siit et miks me erottiin muistuta mua mitkä on ne syyt et täs kävi niin kun mieleeni en saa ainootakaan, muuten jään sua turhaan oottamaan.

Laita Paul Elias soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.