HELMINAUHA

PIIA MYYRY

ON SULLA MONTA VASTAUSTA, NIINKUIN MUN KAVEREILLAKIN SYNNYTYSTÄ TAI RASKAUTTA, NE ELÄÄ TAAS KUIN VIIMEISTÄ PÄIVÄÄ, NE JUMPPAA VAAN EIKÄ NIIL SILLOIN OON OIKEESTAAN HUOLEN HÄIVÄÄ. EI NE OO MISTÄÄN NEROIMMASTA PÄÄSTÄ, EIKÄ NE MYÖSKÄÄN PIMPUKKAANSA SÄÄSTÄ.

ON NIILLE TÄRKEETÄ OLLA KOVA, JA TEHDÄ MIEHESTÄ AINOO JA OMA. SE EI OIKEEN VÄKISIN MUOTTIIN TAIVU, SEN ON TULTAVA HELPOMMIN TAI SÄ TAAS PSYKOOSIIN TAINNUT. ON NIITÄ NAISIA KUIN HELMINAUHAA, ON NE HELMET NÄTTEJÄ, MUT NE EI PYSY ENÄÄ KAULAS.

NIIL HELMIL ON STORY OMA, SE KERTOO SUN ELÄMÄST JA SOI MUN KORVIIN KOVAA. MÄ EN HALUU ENÄÄ KUULLA SITÄ VIRTTÄ, SE ON AINA SAMA, JOLLEN MÄ SUA PALLEISTA KIINNI HIRTÄ.

KAUNIILTA NE HELMET KYLLÄ NÄYTTÄÄ, MUT MÄ EN VOI ENÄÄ VOIHKIA TAI NIITÄ KÄYTTÄÄ. MÄ VEDÄN TAAS UUTTA MEIKKIÄ NAAMAAN, JA ALAN EHKÄ TÄS UUTTA PATUKKAA TAAS SAAMAAN.

SÄ OOT HALUNNUT NAISILLE NÄYTTÄÄ, MITEN SÄ SITÄ TAPPIA OIKEEN OSAAT KÄYTTÄÄ. SE ON VISSIIN OLLUT HYVÄ MUNA, MUT EI SUL OO JÄÄNY OMAKS KUIN LEIKKIJUNA.SÄ SEN UUDEN KANSSA VOIT HÄMMENTÄÄ KEITTOO, MUTTEI TEIL OO ENÄÄ YHTEISTÄ PEITTOO. SE JÄTTÄÄ EHKÄ YHÄ KYLMÄX JA LÄMPÖÄ ON HAETTAVA AIRISTON KYLÄST.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.