KOHTELET MUITA HUONOSTI

PIIA MYYRY

ON HELSINGISSÄ KATEUS KOVA, JA SEN VERRAN MUOTI SOMA, ET JOS ET SÄ KEITÄ VELLII, LÄHDEN MÄ PUMPPAAMAAN JOTAIN MUUTA ELLIIN. KUN MUN TÄYTYY SAADA SITÄ, EIKÄ MUA KIINNOSTA MITÄ MUUT SIITÄ SANOO, KAIKKIHAN MULTA SITÄ ANOO.

OONHAN MÄ SEN VERRAN VIHMERÄ SÄLLI, ET MULLA AINA KÄY KÄLLI, LÖYTYY AINA UUS ELLI SOMA, JOTA VOI TYLYTTÄÄ KUIN OMAA, SANOIL EI OO MITÄÄN VÄLII, PÄÄASIA ON ETTEI JÄÄ OMA PÄÄ VÄLIIN.

LOPUTONTA ON TOI TYLYTYS MUILLA, EI SUHTEET KESTÄ, ENKÄ MILLÄÄN LUILLA, VETÄNYT OOT TURPAAN ITSE LADYÄS, MATKAN ALKUTAIPALEILLA IHAN ITSE. SITÄ SÄ ET MUIDEN NISKAAN KAADA, AINA SUSTA HUOKUU JOKU VAARA. VAIKKA OOT IHAN SÖPÖ, MIKS SUN LUONNE ON KUIN JOPO. OOT SÄ LAPSELLINEN KUIN HELVETTI, EIKÄ OO ENÄÄ LUONNE SAMETTII.

SÄ ET OSAA KESKITTYY ITTEES, SÄ VAAN ANALYSOIOT MUITA PAREMMIN KUIN ITTEES. TYÖ ON VASTUULISTA JA FIKSUU, EHKÄ SE EI SUN PIRTANAUHAAN ENÄÄ ISTU.

POLIISI MÄÄRÄÄ SUL VIIMEISEN KUJAN, SE EI TAIDA OLLA MIKÄÄN PUTTIPAJA, KAKS PUNAISTA KORTTII ON JO TULLUT, MUT SÄ ET OOMITÄÄN TAJUNNUT. IKUISESTI EI VOI OPETTAA, SUN TOUHU TÄYTYY OSATA JO LOPETTAA. JOS SÄ OIKEESTI FIKSU OLISIT, SÄ MUULLA TYYLILLÄ MUITA KOHTELISIT.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.