MAALLA TÄNÄÄN

PIIA MYYRY

ON SULLA HUPAISAA JA HAUSKAA, MULLA TULOSSA LOPPUTENTTI JA PIKAKURSSI RANSKAA, SÄ HOIDAT MEIDÄN MAATILAA ISOO, SE SUA HIEMAN PÄNNII JA RISOO, SÄ OOT OPPINUT TEKEMÄÄN HUTTUU, EIKÄ MAILLA HALMEILLA NÄY KETÄÄN TUTTUU.

MAATILALLA ON MENO LETKEE, JA MEIL ON OLLU MONTA SUUREMMOISTA HETKEE, MÄ OON LILLUNU VAAHTOKYLPYPALJUS, SÄ TOISINAAN SEURAS UUDES JA VALJUS,

SUL ON SUURI NÄYTÖNTAHTO KOVA, MUULILLAKIN ON SAAVISSA AKANOITA MONTA OMAA, SUL ON TULLUT HEINÄHANKO TUTUKS, MUL ON TULLU MONTA SEURANAISTA JUTUIKS, MÄ PUUHAAN MAATILALLA HEVOSTEN KANSSA, SÄ ILAKOIT AINA VAAN PIKKUPOSSUJEN HAASSA.

MÄ OON HAKEMUS TUVASTA SAHTII, SÄ SOITAT HARMONIKALLA UUTTA VASEMMAN JALAN TAHTII, MÄ OON MENOSSAILTALYPSYL, SÄ TAAS TANSSITAT NAAPURIN TYTSYY.

MEIL ON UUS HIEHO MAIKKI, JOKA LYPSÄÄMAITOTONKAN TÄYTEEN JA KAIKKI, TAASON SYNTYNYT MONTA KUUTTII, NE ON VIEKEEN NÄKÖSII JA MUSTII, MEIL ON PIHASSA KIIKKUSTUOLI, JA TAIS OLLA ET VIIME VUONNA MUN UKKIKIN KUOLI.

MEIL ON MONTA HEINÄPAALII OMAA, MYÖSKIN VILJAA, KARJAA JA TALOA OMAA, ON MEILLÄ TUVASSA KISSA JA KOIRA JA MUMMIKIN HOILAA BIISIÄ UUSIL SANOIL MELODISTBIISIÄ JA SOIVAA, ON MULLA YKSINÄINEN OLO, KUN ON KADOKSISSA UUS PESÄKOLO.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.