MERENNEITO

PIIA MYYRY

KOSKA VIETETÄÄN SOFIAN HÄITÄ, ON SILLÄ KIVA FUTARI, EIKÄ SEN TARVI POTKIA TOISTEN PÄITÄ, FUTARILLA SILLÄ ON UUS AVOAUTO,SIL ON NAPPIKSET JA 6PACK KROPPA, SIINÄ ON TAVARAA YHTEEN POVIPOMMIIN, JOKA KÄY FITNESS TREENEISSÄ JA IHASTUU JOKA SONNIIN.

SOFIA ON PINKEE MIMMI, ON SILLÄ ASUNTO LONTOOSSA JA NE ON VILLEI. ON SE KUTSUTTU JUHLIIN SUURIIN, SIELLÄ CHAMPANJA VIRTAA JA AUTOT ON SUURII. TULLAAN JUHLIIN PUUHKA PÄÄLLÄ, AUTOSSA OOTTAA CHAUFFÖR JA SE TARJOAA SHAMPANJAMALJAA JÄÄLLÄ.

EI TARVITSE MUUTA KUIN SIEMASTA LASII, KIHAHTAA JUOMA PÄÄHÄN JA ALKAA KAIVATA MASII. SE ON NYKYÄÄN SULHON UUS SUOMI-NIMI, KUN ME EI JUODA KUN SITÄ ITALIALAISTA VIINII. SITÄ MEILLE ON MAAILMALTA TUOTU JA SIIT ON POHJOISEN NAISET LUOTU.

SOFIAS ON KUITENKIN LATINOVERTA JA SE ON NOTKEA, KUN MERENMERTA. SE ON KUIN MERENNEITO, JONKA MIES HALUAA ALLE PEITON. SIEL ON PAKKO OLLA KUUMAA JA KESTEET,EIKÄ TARVITA MUITA EROTIIKKAJOHTEIT.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.