MONOPOLI

PIIA MYYRY

TUU PELAAN MUN KANSSA MONOPOLII, SIIT OPPII ASIOIT AIKA KOVII, SE ON KAIKKIEN JURISTIEN ONNENPELI, EI HAITTAA VAIKKA OLIS VASTUSTAJANA OMA VELI.

SIITÄ OPPII OMAN HENGEN, JA VASTUSTAJAN LUONSTEESTA KUINKA KOVIN SE KENKII, ONKO SILLÄ LUONNE JULMA VAI LEMPEE, ONKO TÄMÄ SE PELI, JOHON KANNATTAA PUHALTAA HENKEE.

MÄ OSTAN EROTTAJAN JA MAKSAN VIULUT, SIL ON MUKANA NYTKIN SAUNAKIULUT, SE KOITTAA NOSTATTAA STATUSTA KOVIN, SE ON ELÄNYT SINKKUNA JO MUKAVAN TOVIN, SIL ON KYL PÄTÄKKÄÄ JEMMASSA, JA SE TYKKÄÄ LIIDELLÄ YLÄFEMMASSA, SEN ON JÄTTÄNYT MONTA NAISTA, KUN SE EI OSAA VAIHTAA AJOKAISTAA.

ISTUN TÄSSSÄ JA TSEKKAAN PELIN KULKUU, SE ON TUOMARIN HOMMA JA H ÄVIÄJÄLT JÄÄ KÄTEEN VAAN KIRKKOURKUU. SIL EI PÄÄSE EDES HESAN JUNAAN EIKÄ SIL SAA KUNNON KOLLILT EDES HYVÄ NAINEN PESÄÄ, TÄÄ PELI EI OO MIKÄN LASTEN GAME, MUT KOVALLA TYÖLLÄ VOI PÄÄSTÄ FAMEEN.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.