PICASSON TAIDETTA

PIIA MYYRY

ON MUSTA TULLU UUS KYLLITÄTI, SE PIIRTÄÄ METSÄN ELÄIMIÄ JA SIL ON PASTELLIVÄRIT. SE LOIHTII ELÄIMISTÄ ILOISTA LUONTOO, JA ON SAANUT NIISTÄ KOVAA TUOTTOO.

SAMAA MÄKIN YRITÄN TEHDÄ, KUN JURISTIN HOMMASSA EI RAHAA PESTÄ, MÄ OON KIRJOITTANUT MUSIIKKIA JA TEHNYT TAIDET. MAAILMALLA NIILLÄ OON NIITTÄNYT MAINET, ON MULLÄ NYKYÄÄN MONTA FANIKLUBII OMAA JA TAIDETTA FORSBLOMIN GALLERIASSA , JOKA ON SOMAA.

MUN TAIDE ON KUIN PICASSON OMAA, JA MÄ TAHKON RAHAA MAAILMALLA KOVAA. SE TARKOITTAA USEIN UNETTOMIA ÖITÄ, MUT MÄ OLEN AINA OLLUT KOVA TEKEEN TAIDETÖITÄ. SIELLÄ MARKKINOILLA ON KOVA MENO JA LOPPUNUT ON JO TIUKKA ETUKENO. ME EI PESTÄ RAHAA NIINKUIN JAGUAARII, MUT EI MEIDÄN TARVI TURVAUTUA ENÄÄ BALEAARIIN TAI SANSIBAARIIN.

ON MUSTA UUS TAIDESTARA TULLU, JA LUOVUUS TEKEE IHMISESTÄ VÄHÄN HULLUN, MÄ OON PIIRTÄNYT STARGATII, JA SOTKEUTUNUT KAIKENLAISEEN SEITTIIN, EI MUSTA VIELÄ OO TULLU ANAKONDAA, MUT MUA FANITTAA MONTA BELLA DONNAA.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.