PUUROA SUUHUN

PIIA MYYRY

PUUROA SUUHUN, MIHINKÄS MUUHUN, HUUTAA LALLU JA KIIPEE PUUHUN, SIELLÄ SE HIHKUU, OTA TÄST TÄYSKUU, SE ON PUURON UUS NIMI JA FORMULA AUTOLLA AJAA SIINÄ KIMI.

PIIRU HUUTAA, MUTSI VITTUILEE KYMPILLÄ, SIINÄ SE ISTUU VAAN SUMPILLA, MULLE SE PUUROO KOITTAA SYÖTTÄÄ, ON TUNNELMA HYVÄ, ET MÄKIN KOHT YÖKKÄÄN.

MEIL ON PUURONA NYT OHRAVELLI, SILLÄ EI MASUA PAINUTELLA KUIN HETKI. ON SE KUITENKIN HYVÄÄ, JA MÄ SOHVALLA KELLIN. PUUROA KANNATTAA SYÖDÄ PALJON, VATSA KIITTÄÄ JA JAKSAA PELATA LEGO-PELII.

TÄYSKUU-PUURO SILMISSÄ SIINTÄÄ, MÄ HALUUN JO LISÄÄ JA SITÄ KAUPOISSA RIITTÄÄ. MÖ SITÄ HALUAN SYÖDÄ KOKO AJAN, SE TÄYTTÄÄ TOSIAAN HYVIN MAHAN. MÄ SITÄ TÄS SISKON KANSSA VUOTAN, JA JO UUTTA KAUPPAREISSUA TÄÄLLÄ OOTAN.

PUURO HIUTALEISTA ON JO TEHTY, SIIHEN LOPPUU MEIDÄN REKIRETKI, ÄITI HUUTAA PUUROO SYÖMÄÄN, ME SINNE JUOSTAAN AJ MEIL MENEE TÄNÄÄN KOTONA MYÖHÄÄN. MEIL JOULUA VIETETAAN JA JOULUPUUROA TÄNÄÄN SYÖDÄÄN.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.