RAPPARIN LAULU

PIIA MYYRY

MEILLÄ KAIKILLA ON OMA RYTMI, JOS ME EI SITÄ USKO, NE ON TYHMII, SE ON MEILLÄ SELKÄRANGASSA, EIKÄSITÄ VOI LUKEA LÄÄKÄRIN KANNASTA, MULLA ON ILLALLA VIRTAPIIKKI, EIKÄ SITÄ FIILISTÄ VOITA MIKÄÄN MAHONKI TAI TIIKKI.

MÄ OON AINA ILTAVIRKKU, TOISIN KUN MUN KAVERI JOPO-IRKKU. SEN MIES VÄÄNTÄÄ TÖISSÄ MAALIPINTAA, VOIKKAUTTAA IRKKUU JA KYSYY PUUN HINTAA. RAPPAREILLA ON OMA LAULU, SE ON HIENO, SEN VOIS LAITTAA TAULUUN, RAPPAREILLA ON HUUMORI OMA, SE EI LAPSIIN UPPOO, MUS SE ON ASIA OMA.

RAPPARIT JUORAPPAKALJAA, NE NOSTAA USEIN UUTTA MALJAA, ON TÖISSÄ AINA KIIRE KOVA, HYVIN KÄDESSÄ PYSYY PORA OMA. RAPPATIT ON RENTOO JENGII, NE ISTUU ILTAA JA VETÄÄ ILTALENKKII, NIILLÄ ON MYSSYT SOMAT, NE ON RAPAUSFIRMAN LAHJAT KOVAT.

RAPPARIN KILTA ON MIESTEN OMA ILTA, NE TEKEE RUOKAA JOKA ILTA, SIELLÄ NIILLÄ NAURU RAIKAA, EIKÄ ILLALLA PUUTU ELÄMÄN TAIKAA. ON NIILLÄ TÄNÄÄN UUS TAIKAJUOMA, JONKA JOKAINEN OHIKULKIJAKIN ILLALLA HUOMAA.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.