SILKKIPAITA

PIIA MYYRY

ON HELPOMPI OLLA YKSIN KOTON, VOI SAADA OSTETTUA JONKUN MUUNKIN KUIN JOPON. ON HYVÄ OTTAA OMAA AIKAA, SILITTÄÄ VAIKKA TESTIX SILKKIPAITAA, SIITÄ SAA KIKSIT HYVÄT, KUN LÄHTEE ELLI JA JÄÄ VAIN JYVÄT.

TÄÄL TAPELLAAN AINA VAAN YHEST UUNILUUDAST, SE ON STATUSSYMBOLI JA NOI ESITTÄÄ TAAS JUUDAST. TÄÄ ON AINA SAMA GAME (GEIMI), TAPELLAAN JÄTKIST JA KATELLAAN KASVOJA PEILIST. EI SINNE KANNATA OIKEESTAAN TULLA, EI SIELT SAA EDES MAITOO EIKÄ PULLAA.

TÄS ME LEIKITÄÄN VAUVAN KANSSA KAUPPAA, MÄ OPETAN SILLE MUUTAKIN KUIN ENÄÄ VAIHTAA VAIPPAA. SIITÄ TULEE JURISTIKLOPPI, JA SILLÄ ON PÄÄLLÄ MUUTAKIN KUIN NAISTEN TOPPI. SIITÄ TULEE HERRASVÄKEE HIENOO, NE SOITTAA SIELLÄ FLYYGELIÄ TAI PIANOO, ON NIISSÄ SIELLÄ SUURI SYNTTÄRIJUHLA JA NAISILLA PÄÄLLÄ ISO PUUHKA.

NE EI OO JOUTUNUT TEKEEN YLITÖITÄ, NE SIEMAILEE VIINIÄ JA VIETTÄÄ UNETTOMIA ÖITÄ. NIIDEN JUHLISTA KUULEE KOKO TIENOO EIKÄ NAISISTA OLE TEHTY ENÄÄ TYTTÖÄ VIENOO.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.