SINGAPORE

PIIA MYYRY

SIEL SE MUN FRENDI ISTUU JA KYTTÄÄ MIEHII, ON SILLÄ HELPPO HOMMA JA SE CUBIDOO MIELII. JAKSAA SE LAITTAA MEIKKIÄ NAAMAAN JA JATKUVASTI KATSOO VAAKAA. EI SE OIKEEN MITÄÄN MUUTA TEEKKÄÄN, SILLE KELPAA VÄHÄ EIKÄ SEN NUPPI SIITÄ KEIKKAA.

MUL EI OO TÄÄLLÄ KETÄÄN TUTTUU, EIKÄ KUKAAN HALUU HEITTÄÄ JURISTI JUTTUU, NE ON ERI TIEDEKUNNAN LIKKOI JA NIIL ON OMAT PORUKAT JA OMII KIKKOI. EN MÄ SIIHEN VIITTI SANOO MITÄÄN, JA POHDIN ET VARMAAN KANNATTAA LÄHTEE ITÄÄN.

SINGAPORES MÄ TÄS JO OISIN, JA SAISIN FYRKKAA JA HYVIN TIENATA VOISIN. ON SINGAPORE BUSINEKSEN KEHTO EIKÄ HELSINGIN UHRILEHTO. SIELLÄ ON MONTA BUSINESS TUTTUU EIKÄ TÄLLAISTA LAPIN JUTTUU. SINGAPOREN LÄMPÄ HELLII EIKÄ TARVI MUUTA KUIN RANNALLA KELLII.

SIELLÄ ON HYVÄ LÄMPÖ JA HYVÄ SÄÄ, MUKAVIA PORUKOITA, JOTKA MIELIIN JÄÄ, SE ON PAIKKA MONEN ILON JA VOI BAARISSA VAIHAA BUSINESS KORTIN JA VOITTAA PIPON. SEN VOI SAADA MUISTOKSI ILLAN JA OSTAA VAIKKA VIELÄ OMAN KILLAN. SIELLÄ VOI PITÄÄ ILTAJUHLII EIKÄ TARVI TÖISSÄ TURHAA PUHTII. SIEL VAIHTUU JENGI KUIN LENTOKENTÄL JA PIHVII VOI PAISTAA RANTALEHVÄL. ILLALLA ON OHJELMASSA GRILLIBILEET JA SILMÄÄN VOI LAITTAA GLITTERHLEET. RANNALLA VOI SANDAALIT HIEKKAAN TYÖNTÄÄ JA NAKUILLA VAIKKA ILTAMYÖHÖÖN.

Laita PIIA MYYRY soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.