Tra-la-la

Pirkka-Pekka Petelius

Tra-la-la la-la-la...

Kultaiset renkaat laitan korviin ja kasvomeikin ihanan. Kiiruhdan Carrolsille lorviin, tyttöjen kanssa kikatan, kun mulle namusetä outo alkaa silmää vilkuttaa.

Vaikka silloin tällöin pidän päässä lämpörullia, vaikka olen nätti poika ja syön hillopullia, mä en tahdo että mulle tyrkytetään... tra-la-la la-la-la.

Tra-la-la la-la-la...

Mä laadin ehostuksen ripsiin ja ajan parran hentoisen. Sitten töihin lähden hipsiin videofirmaan Koistisen. Illaksi mulle ylitöitä Koistinen kanssaan ehdottaa.

On kuin seksileffaa katsois videolla promona, kun herra Koistinen mua konttorissa flirttaa pomona, mä en tahdo että tytöt mua pitää... tra-la-la la-la-la.

Tra-la-la la-la-la...

Mä söpöt huivit kiedon reisiin, paan kassiin tukankuivaajan. Kevyt päivävoide feisiin, kun uimahalliin suunnistan. Saunassa juippi ventovieras mut kanssaan suihkuun haluaa.

Vaikka löylyssä on kuuma, mulla leikkaa vielä vintti, läpi käytynä on mulla myöskin miehekkäästi intti, miksi kaikkialla luullaan, että minä olen... tra-la-la la-la-la.

Tra-la-la la-la-la...

Kun istun katsomassa leffaa namuja suuhun syytäen, jo kohta hipelöi mun peffaa joku poika pyytäen mua syömään iltapalaa luokseen kynttilänvaloon hempeään.

Vaikken kyllästyiskään punaviiniin, leipään enkä fetaan, vaikka nälkäiseltä näytän, itse vuoteeni mä petaan, miksi pojat mua vonkaa, enhän kuulu edes... tra-la-la la-la-la.

Tra-la-la la-la-la...

Mä hieron valkaisua tukkaan ja painun diskoon loikkimaan. Siellä meikkipussin hukkaan, käyn portsaria moittimaan. Hän mulle yllättäen tarjoo kanssaan matkaa Tukholmaan.

Vaikken yhtään muistuta mä tavallista jussia, kun mä sipsutellen kanniskelen beautypussia, ei mun mieleenikään tulis poikain kanssa... tra-la-la la-la-la.

Tra-la-la la-la-la...

Laita Pirkka-Pekka Petelius soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.