Taiteilia

PMMP

Kuka on blääh ja ketkä on iih, ketä on pakko nuolla, kuka on vielä uskottava, kenellä on päässä pissaa? Ken on suvun kuuluisin taiteilija? (Niitä kun on hirveen monta.) Mikä musa on kaupallista ja kenen taidenäyttely sontaa?

Olet työstänyt matskua, sitä muistatkin mainostaa, onko baskeri kallellaan, mitä, mitä? Inspiraation lähteenä ikiaikainen käppänä, joka ties: maa on litteä.

Kolumnista sä voit lainata pätevän, hienon lauseen, sitä omana juttuna tarjota - oma kehu tuskin haisee. Et tosiaan siis ole tavallinen, sullahan on hieno huivi, niinku, ostettu New Yorkin Sohosta.

Voi että miten söpöä: sinä haluatkin päteä ja todistettavasti käyntikortissasi "taiteilia", mut siitä puuttuu jii. Unohditko, mitä opittiin, ala-asteella kun kupattiin? Jo silloin luki sinun käyntikortissasi "taiteilia".

Mut sulta puuttuu pää. Sen olet unohtanut sisäistää.

Kuka on blääh ja ketkä on iik, ketä on pakko nuolla, kuka on vielä uskottava, kenellä on päässä pissaa? Vilkkuu kassista PAP ja Image, Curtis on jo eloton, mut sä tunnet sen.

Olet työstänyt matskua, sitä muistatkin mainostaa. Onko baskeri kallellaan, mitä, mitä? Inspiraation lähteenä tietty Brecht ja sit Nietszcheä, herran jestas oot tärkeä.

Merkkivaatteet sun kroppaas hyväilee, jossain Kiinassa lapset hikoilee, kutsuvieraana litkit merlot'ta, luot kontakteja, annat heille pi-pi-pi-pi-pi-pi...

Laita PMMP soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.