Mä Osaan Lentää

Pyhimys

Mä osaan lentää, hokasin sen pienen, Kun pelkäl mielenvoimal voin vaan nostaa kenkää ilmaan, Lentää ilmaan noin vaan. En pelkää ilmas hengaa, ku osaan lentää ilmaseks, Voin etelään mennä, mennä vaik kuuhun, Tai johonkin muuhun muun auringon vaikutuskenttään. Mä osaan lentää edelleen, mut en enää ehkä pelkäl mielel. Mä tarvin siihe aineita, entist enemmän, Aiva vaan enemmän kun ennen. Ehkä jos oisin edenny toisin, Edelleen voisin nousta ilmaan (ilmaan) Ilman kemianvoimia (ilmaan), ilman kehon kapinointia. Ehkä mä en sais lentää enään, Ehkä mun pitäs ees vähän vähentää, Ehkä mun pitäs iskee naulat jalkaterään, Tai koht voin arkus herää.

refrain: Tuu puhaltaa mun pilliin, beibe Tulin puhaltaa sut pilviin, meibe Mun pilli on lasii ja lasine on taivas, Ja taivas on sun paikka, beibe.

refrain2: Mä en enää putoo, mä lennän. En ees tiedä miten teen tän, Mut lennän, ikin enää maailman jalkoihin en jää. Mä en enää putoo, mä lennän. En ees tiedä miten teen tän, Mut lennän, lennänänänänänä vaan lennän. (2x)

Mä imen sitä putkee tahtiin biitin, Tahtiin pitää pesää vahtii. Ah, niin kaunis tunne, ku repee taas keuhkot kahtii. Hinkkaan jalkoi mattoon ja katse kattoon, Katoon paikalt, ku ei kukaa satu kattoon. Sen katon läpi lennän, iisisti vaik oon vitun sekasi, Joutas biisitki vaihtoon. Mä haukkaan pilven kulmaa, laskeudun ja tunnen kummaa. Imee mut sisään yöks, ja sieltä herääminen on julmaa. Tunnen taas sen tunteen, maailma on musta, Ja vaikka kuin teen mitä ni tuntuu, Ku silmät ois maalattu umpeen. Kunpa ois ees vähän valoo, mut ei.

refrain3: Tuo mulle värejä, beibe. Miksei ilma voi väreillä, niinku eile. Tänää on kylmä, sä oot mun värit Ja värit on lämpöö, beibe.

refrain2

Jos mä otan itteeni niskast kii, Ja vaik viskaisin mut riveleist ilmaan, Vaan viis tahtii mä lennän siel. (Whii!) Ja mätkähdän maahan liiskaks. Mun joka luu murtuu eikä luudu takas, Jos muutan mun tuttuu, ja rakas, itteeni, Enkä juurru maahan, johon putoon mahalleen, Se maa on mulle paha.

refrain

refrain3

refrain2

Mä osaan lentää... (3x)

Laita Pyhimys soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.