Musta laatikko

Pyhimys

Tiätsä, ku on kokeilun halu Ku on kakstoist vee ja niin sokee ettei tajuu kuinka oikeen ja väärän väliin mahtuu kokonainen maailma Ei oo mitää hajuu siit, nii vaa ennenku ees maisto ainetta, ittensä kusetus on käsite taidetta seikkailut mielettömii mielee inee, happosateen huipulta pienenpieneen kiveen Tiätsä, sinne voi eksyy ja kyllä voin kertoo ittensä voi kadottaa Mä oon tässä, muut on muual eikä kukaan pysty ikiin toisen hulluutta tavottaa Elän kolmostason valhetta todeksi, mulla ei oo mua, mut minusta on moneksi. Keksittyyn kulissiin itessäni rakastunu, öö ja sit jotain, tää paperi on kastunu.

Miel hissis sihisi hiisi, maltsus koristeltiin jouluna viisi, ketä kiinnostaa päihteetön biisi, kato tota sun kaveriisi.

Haudataan viimevuodet jo malibuun, ne on pelkkää usvaa, mut emmä tunne tuskaa, kun meen makaamaan laatikkoon mustaan. Puolet musta kai kuoli jo malibuun, sä oot vielkin sekasin, jos murto-osan ees muistaisin, sun musta laatikko olisin. Ja jokaikinen, jokaikinen päivä ollaan aina sekasin, ja jokaikinen, jokaikinen äijä haluu vaa olla sekasin.

Tiätsä, ku havahtuu äkkii ku ois ollu poissa kakskyt vee ja tullu bäkkii, ollu sekasin tai välitilassa, matkal sekavuudest toiseen, ei ikiin himassa. Ei nyt koditon mut ei vaa ikiin paikalla, ei ikiin paikallaa mieli maailmalla, aina turvas sen se pullo suo, ku ekat nokat vetää ekan pullon juo Tiätsä ku sanoo itellee et on ujo, et tarvii douppii et voi tyylii bamlaa se on pakomatka aika romanttisen rujo, paa kurahousut jalkaa, ku hyväksyy itestää sen huonomman version, ja sanoo itellee, et tää on minä, kattoo alas sängyst ja näkee vaa vertigon, ei ykskää addikti kai itestää pidä.

Miel hissis sihisi hiisi, maltsus koristeltiin jouluna viisi, ketä kiinnostaa päihteetön biisi, kato tota sun kaveriisi.

Haudataan viimevuodet jo malibuun, ne on pelkkää usvaa, mut emmä tunne tuskaa, kun meen makaamaan laatikkoon mustaan. Puolet musta kai kuoli jo malibuun, sä oot vielkin sekasin, jos murto-osan ees muistaisin, sun musta laatikko olisin. Ja jokaikinen, jokaikinen päivä ollaan aina sekasin, (jos sä muistat kaiken, ei kukaan enää haluu suo mukaan) ja jokaikinen, jokaikinen äijä haluu vaa olla sekasin (jos sä muistat kaiken, ei kukaan enää haluu suo mukaan)

Laita Pyhimys soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.