Me Ei Mennä Minnekään

Pyhimys

Jee! Pitkä Laveerre (Pyhimys) Tääl on yks jannu (Lavis) Kenen lahjat ei rajotu vain biittien tekoon. Tää jannu räppää kans.

Mä oon ku gastronomi näiden biittien suhteen. Mä oon ku saksofoni joka näil biiteil kulkee ku käärme. Lavis soittaa taustat, mä puhun päälle. Ja sillon tytöt liikkuu ku käärme. Mut en tarkota, et nää roolit ois pysyvii. Lavis on aina aito mc jos verrataan nykysiin. Pyhimys ei tuu koskaan ikinä varmaan pysyy siin, minkä osaa parhaiten ku se ei oo kyvyist kii. Mitä me osataan, me osataan aivan kaikkee. Jos vaan opitaan, ja voidaan oppii aivan kaikkee. Mä en oo kopiokone joka monistaa, se ei oo vaikeet. Lavis tuu kopittaan, viedään pohja tekotaiteelt. Me ei olla menos, me ollaan vast tulos. Sä voit toivoo mua pois, mut mä oon se henki siel pullos, puff. En toteuta toiveit ku sä päästät mut ulos. Mä toteutan näit biisei, kuuntele nyt uus huukki tulos.

Me ei, me ei, me ei, me ei mennä minnekään. Me ei mennä pois, vittu itkekää. Me ei mennä minnekään vittuun. Me ei mennä sinnekään, me ei mennä minnekään. (2x)

Nään vaan nuotteja riimejä, mitkä niist on mulle? Tätä skeidaa kohtaan ristiriitaset tunteet. Mä haluun tehä kaiken, en haluu tehä mitään. Mä oon tehny kaiken, en oo tehny yhtään mitään. Oon aina tehny niinku oma pää on sanonu. En oo mitään varonu, varsinkaan sitä mitä oon sanonu. Oon sanonu et mä lopetan, mut tuun aina jatkaan. Jos ei fiilikset vaihtelis, tää ois täyttä paskaa. En tarvi possee, hoidan homman alusta loppuun yksinään. Mä voin huutaa täysii nii et alan illal yskimään. Mä pystyn räppään chillil äänel grillin äärel. Tehä biitin piripäälle, antaa etumatkaa, pistää kirin päälle. Ja paskat siit, jos sä pidät mua wäkkinä. En pidä sua minään, itteeni Tuhattaito-Jackina. Tää on oikeesti minä, en tarvi crazy maskia. Mun juttu ei oo koskaan ollu omistaa backstage-passia. Vaan flipata konsepti, kitata konsertis. Ja aikaa mulla vaan on hetki. Räppään mun suul, ei tarvi treenaa kehoa. Ja ku muut jakelee demoja, mä otan himas lepoa. Ja tuun huomen takasin, paremmin, varmemmin tiputtaan. Tai sit saatan makaa sängyn pohjal koska vituttaa. Mut päivän päätteeks ei kukaan mua pysäytä. Ja päivän päätteeks mä en oo menos minnekään.

Me ei, me ei, me ei, me ei mennä minnekään. Me ei mennä pois, vittu itkekää. Me ei mennä minnekään vittuun. Me ei mennä sinnekään, me ei mennä minnekään. (2x)

Laita Pyhimys soimaan ja ratko päättelykykyä kehittäviä tehtäviä. Ratkaise tehtävä ja näe miten pärjäsit muihin verrattuna. Toimii suoraan nettiselaimessasi!

Löydätkö sen yhden ja ainoan oikean ratkaisun?


Laulun sanoitukset on lisännyt käyttäjä anonymous.
Huomasitko sanoissa virheen? Lähetä korjaus. Jos kyseessä on lakiasia, tee lakiin perustuva poistopyyntö.